in

Няколко бързи трика, които ще ви помогнат да се почувствате секси

Всички сме имали един от тези дни, когато се събуждате, без да се чувствате в най-добрата си форма. Независимо дали става дума за това, че сте яли пица, сладолед или сте пили още няколко чаши вино през нощта – всички сме имали такива дни.

Когато се събудите чувствайки се по-малко от секси, всичко, което трябва да направите е прост трик или два, за да изпитате красивото чувство отново. В онези дни, когато не се чувствате достатъчно привлекателни, ви трябват няколко от тези съвети и гарантирано ще се чувствате секси през целия ден.

 

Танцувайте

Не всеки може да се похвали със завидни танцови умения, но ако има нещо, което можете да направите веднага след събуждането си, когато не се чувствате секси във вашето тяло, е да превключите канала на някоя забавна, готина музика и да направите малко танцово парти със себе си, с партньора си или с децата си. Танците може да бъдат добри и за настроението ви. Доказано е, че намаляват депресията, тревожността и стреса и повишава самочувствието, изображението на тялото, способността за справяне с проблемите и цялостното чувство за благополучие.

 

Облечете се

Да се облечеш не означава, че трябва да измъкнете най-хубавия си костюм или най-хубавата рокля, която виси в гардероба ви. Това означава да заложите на нещо, което ви кара да се чувствате красива, секси и уверена. Знаем, че е най-лесно, когато не сте в настроение, да облечете широка тениска и маратонки, да вържете косата си на кок и готово, но истината е, че това облекло съвсем не ви прави услуга. Облеклата са се развили от практическо достойнство към социален маркер: те влияят върху начина, по който се виждаме и се представяме пред света. Те ни помагат да бъдем виждани в светлината, която искаме да бъдем, и също така излъчваме личностния и социалния ни статус. Затова, вместо широката тениска, вземете флиртуващ и женствен топ, чифт джинси и любим чифт обувки.

 

Променете прическата си

Кога за последен път се погрижихте за косата си или се отдадохте на един ден в салона? Ако не се чувствате добре и дрехите не помагат, то промяната на прическата със сигурност ще свърши добра работа. Това е така, защото когато промените вида си, ще получите доза самочувствие, ще погледнете на себе си от друг ъгъл и ще се почувствате секси.

 

Сменете вашето бельо

Все още ли носите онзи чифт старо бельо? Е, време е за промяна. Оказва се, че дори само вие да знаете какво има под дрехите ви, това е достатъчно, за да се чувствате секси.  Ако жена носи нещо хубаво под дрехите си, тя изпраща много силно послание към себе си и към света и го виждаме като увереност и мистика. Просто си помислете за онези дни, когато сте облекли комплект секси дантелено бельо. Няма как да не повишите самочувствието си само като си помислите за него.

 

Опитайте танци на пилон

Много фитнес режими се фокусират само върху промяната на начина, по който изглеждаме, а именно за крайния резултат, а не за процеса, което води до това, че много жени гледат на тренировката като на наказание. Танците на пилон от своя страна се фокусират не върху крайния резултат, а върху самото преживяване. Именно затова, вместо да се потите във фитнеса, пробвайте нещо такова, което не само ще ви поддържа във форма, но и ще ви помогне да се почувствате по-секси.

 

Бъдете спонтанни

Когато се окажем затънали в всекидневен режим, може да е трудно да се чувстваме секси. Ако имате деца или сте имали дълъг ден в кабинета, сексуалността може да бъде последното нещо, което има място в ума ви, когато партньорът ви се появи зад вас, сложи ръце около кръста ви, а вие сте сигурни, че косата ви е рошава и мръсна. Нищо не звучи по-добре от заспиване на дивана в този случай. Но, ако искате да запазите вълнението в живота си, не се поддавайте на тази рутина. Спомнете си за любимата си песен и какво се случва с вас, когато я пуснат на парти. Скачате, хващате любимия за ръка и танцувате сякаш никой не ви гледа. Не оставяйте тази спонтанност само за моментите, в който сте на парти. Превърнете всеки ден в парти като се отдавате на моментите, които живота ви предоставя.

 

Практикувай любов към себе си

Ако работите върху любовта към това кой сте всеки ден, точно като религиозна практика, нещата ще се променят във вашия свят. Има много начини като да разработите план за здравословно хранене и упражнения за вас. Грижете се за себе си. Медитирайте. Глезете се.

 

Смесвай, подбирай и повтаряй

Естествено, не всеки се чувства секси от едно и също нещо. Но, за да намерите вашето нещо трябва да тествате, да опитвате, да комбинирате различни неща. Няма нищо по-забавно от това, а когато намерите своята формула за успех, ще можете да се чувствате секси всеки ден.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

11 начина, с които съсипваме косата си

9 вредни представи за козметиката