in

Нуждаете се от палто? Вижте последния хит!

През зимата е важно преди всичко да ни е топло. Това не означава, че трябва да забравим за елегантността. Дамското палто е дрехата, която ни топли, кара ни да се чувстваме уютно и в добро настроение. Ако подберем правилните за сезона цвят и модел, ще изглеждаме шик и актуално.

Тенденция 1. Цвят camel

Главният хит на сезона е палтото в цвят camel. Цветът е абсолютна класика, в която са влюбени и дамите, и господата. Подхожда на всички – от офис-служители, до политици и звезди от киното. Camel замества невзрачното бежово и се съчетава с много и разнообразни шалове.

Тенденция 2. Актуален плат

Вълната и кашмирът са най-актуалните и подходящи за зимно палто тъкани. Въпреки многото предложения на дизайнерите за палта от цветна изкуствена кожа, за връхни дрехи от винил и други изкуствени материи, естествените материали никога няма да отстъпят при изработката на зимни дрехи. Фаворит на сезона са и плетените палта.

Тенденция 3. Модерна кройка

Двуредното палто с дължина миди или дори макси е кройката, наложена от дизайнерите за зимата 2017/18 г. Палтото, с чийто избор няма да сгрешите е вариант на over size.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Какво ще забранят на Меган Маркъл след сватбата ѝ с принц Хари

Как да запазим за по-дълго плодовете и зеленчуците