in

Нов обрат: Брад и Анджелина още са женени

Никакъв развод не е имало!“ – твърдят запознати. Какво всъщност става в най-звездното семейство?

През 2016 година Джоли подаде документи за развод с Брад Пит. И въпреки, че цяла година медиите обсъждаха тежкия разрив между двамата и перипетиите, които го съпровождаха, тези дни се изясни, че двойката не е разведена официално. Интересното е, че представители на звездите съобщаваха, че документите ще бъдат подписани година след началото на процеса, минаха две години, а Брад и Анджелина още не са поставили точката на своите отношения. Както стана ясно за журналистите, неотдавна съдията е продължил действието на временното споразумение, подписано от двойката през миналата година. 6-те деца продължават да живеят с майка си и редовно общуват с баща си.

Брад и Анджелина се справят добре. Децата се виждат с баща си, Анджелина контролира всичко и се старае да бъде супер-майка за синовете и дъщерите си. Те с Брад търсят най-добрия начин да живеят така, че всички да са щастливи.“- съобщава близък до семейството източник.

Каквото и да се случва между актьорите, те имат споразумение да не разгласяват нищо около бракоразводния процес и продължават да спазват тази уговорка.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

6 преимущества на пищните форми, за които изобщо не се досещате

Джино Бианкалана се задоволява не с една а с цели две мацки.