in

Нина Добрев говори на български… отново!

Родената в България актриса Нина Добрев зарадва българските си (и не само) почитатели, като даде кратък урок по български жаргон.

Видеото е част от инициатива на Vanity Fair, в която знаменитости се опитват да обяснят специфични думи от родните си страни.

Във видеоурока звездата от „Дневниците на вампира“ се опитва да обясни на английски (в по-голямата част успешно) популярни български изрази.

Е, красавицата срещна няколко затруднения с думи като „кифла“, „дреме ни шапката“ и „да си във филма“, но можем да определим начинанието ѝ като успешно. Трябва да отбележим, че Нина говори чудесен български, предвид факта, че живее в Канада от двегодишна възраст.

 

През годините Нина неведнъж е доказвала, че владее чудесно родния си език. Реплики на български бяха включени в сериала, който я направи световноизвестна – „Дневниците на вампира“, актрисата говори на български и в няколко телевизионни предавания, както и в скорошно съвместно интервю с Ева Лонгория.

Нина Добрев е родена през 1989 година в София. Бъдещата актриса е на две години, когато родителите ѝ решават да се преместят в Канада. Нина става световноизвестна с ролята на Елена в хитовия сериал „Дневниците на вампира“. След шест сезона напуска поредицата, като се завръща за финала ѝ.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

3 зодии, които си партнират успешно със зодия Дева

Къде е сниман сериалът „Игра на тронове”?