in

Николета Лозанова ще пропусне ВИП Брадър,но влиза в друго предаване

Ни Ло има други планове

По доста по различен начин ще видим появата на Николета Лозанова в къщата на Биг Брадър. Както очакваха и се надяваха зрителите,влизането на Лозанова няма да се състои. Сексапилната Ники се е отказала от гостуването в последния момент. Николета е гласена да заеме мястото на Алекс Сърчаджиева като ко-водеща на риалити формата и така тя щеше да бъде част от екипа на предаването, но тя отказва, заради конфликт на интереси с бившите й работодатели.

С появата си в ефир на Нова тв ще плати голяма неустойка на бившите си работодатели,заради което тя се отказа. Твърдеше е че договорът и е до края на юни, но се оказва, че е до края на септември. Клаузите не позволяват появата и в ефир на Нова телевизия цели 5месеца след завършека му. Понеже не смята с появата си по Нова тв да загуби крупна сума пари,тя отказва не само да влезе в къщата,но и да води предаването. Все пак мисли по скоро да поспечели нещо до края на годината.

Участието на бившата плеймейтка ще наблюдаваме през декември в БИГ Брадър Ол Старс,където пак ще се наложи да плати неустойки,но тогава те ще бъда доста по-малки съобразено с договора и. Ники ще влезе в къщата за цял месец. Така ще може хем да вземе участие и доста пари, хем ще си плати неустойките, които явно в този случай я устройват.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Какво колекционират звездите?

Златното момиче Цвети Стоянова бременна