in

Нещото, което ще държи настинките и вирусите надалеч от теб

Когато сезоните се сменят, много е лесно да попаднете в капана на настинките и вирусите. Единственото, което е нужно, е някоя колежка да се разболее и готово, веднага започвате да се чувствате зле и готови да се разболеете. За щастие, има един много лесен и бърз начин да се справите с това: Наспете се!

Според изследване, публикувано наскоро от академично списание „Сън“, микробите, които причиняват обикновена настинка, са навсякъде. Но това, което ви прави по-чувствителни към тях, е броят на часовете на сън, които получавате всяка вечер.

Например, да кажем, че спите средно пет или шест часа. Така имате четири пъти по-голяма вероятност да хванете настинка, отколкото някой, който спи най-малко седем.

Ето защо: Колкото по-отпочинали сте, толкова по-лесно е тялото ви да се бори с вируси,  възпаления и хрема. Това е толкова важно. Затова, вместо да бързате да се запасявате с витамини веднага щом видите някой колега да се разболява, просто си осигурете минимум 7 часа сън на вечер и всичко ще е наред.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Най-добрия партньор за твоя зодиакален знак – част 1

Тото от Скандау спечели ВИП Брадър 2017 както се и предполагаше.