in

Невероятно: Ето кой ще води вече „Стани богат“!

„Стани богат“ поема по напълно нов път!

 

Наскоро стана ясно, че „Стани богат“  вече няма да се излъчва по Нова ТВ. Въпросът, който тормози всички фенове, е кой ще заеме мястото на Ники Кънчев в новия „Стани богат“ по БНТ?

Той е актьор, но има опит и като тв водещ.Той нашумя много с хитовия криминален сериал „Под прикритие“, който също вървеше по телевизията – майка. Той беше голямата любов на Марта Вачкова. И така на стола на водещия ще седне Владо Пенев. Има и други кандидати за мястото но засега шансовете на Пенев са най-големи.

Останалите с апетит към мястото на водещия са Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Александър (Сано) и Драгомир Драганов.

Πpeгoвopите  мeждy HиĸoTyпapeв и KoĸoKaмeнapoв oщe нe ca пpиĸлючили,  нo ca ĸъм cвoя ĸpaй. „Cтaни бoгaт“ e чyждecтpaнeн пpoeĸт, нo лицeнзa мy зa Бългapия ce дъpжи oт пpoдyцeнтa нa „Биг Бpaдъp“.

Предаването „Стани богат“ се излъчваше цели 13 години по Нова телевизия, макар и с прекъсвания. През 2001 и 2014г. това предаване тестваше знанията на много хора.

Идеята на Коко Каменаров с купуването на „Стани богат“ била да върне високия рейтинг на БНТ и поне малко да започне да се конкурира с Нова ТВ и Би Ти Ви.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Защо мъжете игнорират жените, които им харесват?

Противовъзпалителни храни, които всички трябва да похапваме