in

Направи това, ако искаш да декорираш дома си в розово

Розовото  е толкова сложен цвят – любим е на хиляди,  но когато решиш  да декорираш дома си с него, рискувате той да заприлича на детска стая. Само с малка промяна, обаче, розовият декор може да се окаже шик, вместо лош или детски. Използвай тези 12 съвета и трикове като отправна точка за внасяне на цвета в собствения си дом.

Вземи си розов диван

Не е нужно да имате прекалено момичешки дом, за да изберете розов диван за хола си. В действителност, понякога розовият диван се съчетава най-добре, когато се появи напълно неочаквано в помещението.

 

Розовите възглавници са страхотен аксесоар

Не си готова за пълен розов ремонт? Розовите възглавници предлагат точното количество цвят и се чувстват забавни и свежи на дивана в хола.

 

Розово и леопардово са печеливша комбинация

Ако има нещо, което се съчетава без усилие и създава бляскаво усещане, то е комбинацията между розово и леопардово. Сложи леопардови възглавници на розовия диван или леопардов килим до розов стол.

 

Бъди дръзка с розов неонов знак

Всеки дом на знаменитост в наши дни – включително Лаурен Конрад и Къртни Кардашиан – изглежда модерно с розов неонов знак. Постави го във фокусната точка на хола си, над леглото  или в кухнята си.

 

Розовите цветя са перфектната декорация

Розовите цветя – особено розите или божурите – правят голям акцент, особено в иначе неутрално пространство. Особено подходящо е смесването на розови и бургундски цветя за най-добрия романтичен букет.

Украси със студени розови аксесоари

Не се страхувай да станеш творец, когато украсиш в цветно розово! Можеш да използваш всичко – всичко от мини фигурки до розови обувки – постави ги на масичка за кафе, нощно шкафче или канапе.

 

Направете розовите завеси центъра на една стая

Имаш ли неутрална стая, която искате да раздвижиш? Светло розовите завеси ще направят направят това вместо теб.

 

Смеси различни нюанси на розовото

Не е нужно да се придържаш само към един нюанс! Експериментирай смесване на пастел розово, фуксия  и тъмно розово, за да създадеш напълно уникална стая.

 

Осмели се да боядисаш стените си розови

Розовите стени могат да направят изявление или могат да бъдат супер успокояващи, в зависимост от избора на нюанс. За да направиш трапезарията или коридора розови, опитай с по-дълбоко оттенък, а много бледо розовото изглежда прекрасно в спалня, офис или баня.

 

Направи кухнята си много готина с розови уреди

Това е една от най-големите тенденции в кухнята в момента? Ретро уреди, които идват в пастелни нюанси като ментово зелено, бебешко синьо и пастелно розово.

 

Постави розово произведение на изкуството в центъра на стаята си

Постави розово произведение на изкуството в центъра на стаята си. Дори не е нужно да даваш много пари за скъпи картини, можеш да получиш същия ефект като боядисаш розово платно или рамкираш розова мостра.

Смеси и подреди розови принтове

Вида на миксирани  розови принтове с  такива като черно-бяло, леопард или цветя създава изключително стилно и елегантно излъчване на дома ти.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

5 пещери, които да посетите това лято

5 въпроса, които да зададеш на гинеколога си