in

Накарай го да ревнува! 7 лесни начина

Когато една жена се влюби в един мъж, в мозъка и се завърта ураган от емоции, който не и дава мира. Започваш да следиш всяка негова публикация във Фейсбук, мислиш за него постоянно и се чудиш как да направиш така, че и той да започне да мисли за теб.

Една бърза справка ще ти покаже, че от стотици години насам жените играят играта на труднодостъпни, за да привлекат вниманието на даден мъж. В днешно време, обаче, нещата започват да се изменят. Освен жените, вече и мъжете знаят тази игра. Затова е време да промениш стратегията си. Да, играта на недостъпна има известен ефект, но има и един по-добър начин да влезеш в полезрението му – накарай го да ревнува.  Тук не става въпрос за онази обсебваща ревност. Говорим за парещото желание, което го кара да се страхува, че ще те изгуби и полага допълнително усилие да те спечели.

Ето някои сигурни начини да го накараш да изревнува. Гарантирано ще го привлечеш на своя страна, незабавно:

Изглеждай зашеметяващо, когато той е наоколо

Винаги когато знаеш, че ще предстои да се видите, постарай се да изглеждаш неотразима. Дрехите, косата, грима, ноктите, всичко е от значение когато искаш да изглеждаш секси. Облечи дрехите, в който се чувстваш най-секси и покажи на света и твоя любим най-зашеметяващия си вид.  Дори и да знаеш, че той харесва по-естествена визия, гарантирано твоята секси версия ще му направи впечатление. Бонус на всичко това е, че освен неговото внимание, ще привлечеш и вниманието на всички останали мъже наоколо. Така ще си осигуриш доза допълнителна самовереност идваща от погледите на новите ти обожатели.

 

Нека види колко много обичаш живота си

Покажи му, че живееш страхотен живот и той не зависи по никакъв начин от него. Запълни графика си със срещи с приятели и страхотни хора, с които ще се забавляваш до насита. Покажи му колко запълнен е графика ти и как постоянно си заета със страхотни ангажименти. Виждай се редовно с приятелите си мъже, които ще ти помогнат да повишиш самочувствието си. Ти имаш страхотен живот, който обожаваш и не би се разделила с него туко така. Покажи му колко си готина и го накарай да му се прииска и той да присъства в запълнения ти график.  Ще разбереш, че си на прав път, когато започне да харесва всяка твоя публикувана снимка.

Не бъди толкова достъпна

Играта на недостъпна може да бъде отживелица, но е добре да запазиш някои похвати от нея в опитите си да го накараш да ревнува. Никога не бъди на разположение, когато той те потърси. Ако си навън с приятели, отговори му, когато се прибереш вкъщи. Ако се засечете навън, дръж се мило, но бъди кратка. Не го прави приоритет, около който се въртят останалите ти планове. Направи точно обратното. Планирай графика си и му обръщай внимание, само когато остане време за това. Ако не си на разположение постоянно, това ще го накара да се чуди какво става и интересът му към теб незабавно ще се повиши.

 

Покажи му, че имаш и други опции

Всяко красиво момиче има в живота си обожатели, които само чакат тя да им обърне малко внимание. Освен това, фактът, че си страхотна създава около теб приятелски кръг от мъже, които обичат да прекарват времето си с теб. Без значение дали става въпрос за приятел от детските години или такъв, с който обичате да си споделяте любовните проблеми, нека твоята нова тръпка види, че около теб е пълно със страхотни мъже. Дори да нямаш никакви любовни отношения с тях, той не знае това. Именно тази неинформираност ще отключи желанието му да ловува и да се доказва, опитвайки да ти покаже, че той трябва да заема челна позиция в списъка ти с мъже.

 

Флиртувай

Една от вродените способности на всяка жена е да флиртува и да омайва мъжете с поведението си. Когато си влюбена и искаш да привлечеш вниманието на обекта на чувствата си, трябва да си припомниш всеки малък трик, който знаеш в тази област. И да го приложиш… навсякъде около теб. Усмихни се палаво на бармана в бара. Покажи своята най-секси походка. Направи така, че всички наоколо да гледат теб. След това започни с него. Докосни го леко докато си говорите и пърхай с мигли като пеперуда. Не забравяй да го гледаш в очите. Това ще го накара да те пожелае още повече, защото ще се загуби в красивите ти очи.  А фактът, че всички останали мъже искат да са на негово място ще го накара да положи допълнителни усилия да запази мястото си.

 

Направи нещата къси и сладки

Бъди потайна и не разкривай всичките си тайни още в началото. Остави доза  мистерия около себе си, която ще го накара да започне да се чуди и да иска да разбере нещо съществено за теб. Нека разговорите ви са кратки, мили и без много подробности. Така ще оставиш по-сериозните неща на един по-късен етап, когато той ще има по-специално място в живота ти.

Не прави нищо, докато не си сигурна, че той те харесва

В тази игра трябва много да внимаваш. От една страна, ако му покажеш много бързо колко много го харесваш, той също толкова бързо може да изгуби интерес. От друга страна, ако се държиш дистанцирано прекалено дълго време, той може да реши, че не се интересуваш от него. Разкрий се, едва когато видиш, че той също проявява интерес към теб. Само тогава ще успееш да получиш това, което искаш. Как да разбереш, че той те харесва? Не се притеснявай, той сам ще ти покаже!

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Чудодейните свойства на активния въглен (част 2)

Моника Валериева с прочувствено признание