in

Най-добрия партньор за твоя зодиакален знак – част 1

Разбира се, можете да намерите любовта на живота си навсякъде: в общата ви компания, в парка, да се сблъскате с него в автобуса. Но, интересно ще е да знаете, че най-добрата половинка за вас е записана в звездите. Може да кажете много за това каква половинка е подходяща за вас, ако просто погледнете зодиакалния си знак. Ето какво казват звездите по въпроса:

 

Водолей  (20 ЯНУАРИ – 18 ФЕВРУАРИ): Лъв или Скорпион

Ти си предприемчив и завинаги търсиш следващото приключение – затова  се нуждаеш от партньор, който да стои зад теб, без значение какво се случва. Най-добрата комбинация? Безмилостно посветен Скорпион, който винаги ще подкрепя твоите най-откачени и закачливи идеи. Твоят висок интелект обича неговата дълбочина и свежест, а уменията ви за решаване на проблеми са идеални за поддържането на здрави взаимоотношения. Друга щастлива комбинация? Лъвът с големите си, топли характерни черти  и увереност, които избягват обществените „норми“ толкова, колкото и ти.

 

Риби (19 ФЕВРУАРИ – 20 МАРТ): Рак или Телец

Твоята съпричастност и емоционална откритост са най-силните ти страни в една връзка – а това се прави най-добре с партньор, който се държи по същия начин. Най-добра връзка: отдаденият Рак, който е замислен слушател, внимателен,  споделящ и обожава твоята  любов към романтиката. Не, няма нищо против да влезе в това разхвърляно „чувство“, което си склонна  да привличаш. Неговата много грижовна природа също е много голямо предимство, тъй като твоята чувствителност често води до погрешна ревност без дори да има причина за това. Друг много добър партньор би бил представителя на зодия Телец: Както ти, така и този емоционален знак цени дългосрочната любов преди всичко. И с неговата бикоподобна решителност, той ще те накара да дадеш най-доброто от себе си по начин, по който никой друг не би могъл да го направиш.

 

Овен (21 март – 19 април): Стрелец или Везни

Проницателни и спонтанни, Овните  естествено се синхронизират хармонично с балансираните Везни, които имат особено успокояващ и подкрепящ начин да кажат: „Охладете страстите.“  По същество неговата рационалност се комбинира с твоята импулсивност и създавате един перфектен баланс. От друга страна,  Стрелецът всъщност ще отговаря на твоята искряща усмивка за цял живот. Тук, обаче, има проблем. Все някой трябва да е възрастен в отношенията, а при вас не се знае кой ще заеме тази роля. Затова първо уточнете целите си, преди да се впускате в отношения.

 

Телец (20 АПРИЛ 20 МАЙ): Дева или Рак

В методическата Дева ще намериш партньор, който намира за важни същите неща: стабилност, ангажираност и рационална реакция на проблемите. Ще откриеш, че е освежаващо лесно да имате открита, честна връзка с този духовен партньор. Раците, които споделят твоятеа надеждност и любов удоволствията на домашния уют са друга естествена комбинация. Неговата  мека, грижовна природа може да се справи с твоята упоритост, а способността ти да взимаш трудни решения ще му помогне да разкрие пълния си потенциал.

 

Близнаци (21 май – 20 юни): Водолей или Стрелец

С многобройните си интереси и проницателна личност, няма нищо, което да те раздразни толкова много, колкото фаза 5, когато става въпрос за взаимоотношения. Така че всеки, който омаловажава важността на твоите многобройни приятелства и творчески занимания, просто няма място в живота ти. Ето защо партньор като Водолея, който оценява независимостта толкова, колкото и ти, е идеалната комбинация: Вие и двамата знаете, че тайната на здравословните взаимоотношения се крие във времето, отделено за развитието им. Но не отписвай и Стрелецът: Вижданията му за живота и ревността се свързват съвсем хармонично с вашите. Животът е парти с вас – точно както ви харесва.

 

Рак (21 юни – 22 юли): Скорпион или Козирог

Подобно на теб, Скорпионите носят сърцата си в ръкавите. Емоционален и романтичен, той никога няма да те остави да се чудиш какво се случва с отношенията ви.  Просто казано, вие сте предопределени да бъдете в хармония с желанията и нуждите един на друг. Козирозите, от друга страна, със своята умствена задача, е чудесен начин, да те измъкнат от инатливостта, докато топлината ти помага да живеете най-прекрасния си съвместен живот.

 

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 50.000000%

Диета според възрастта

Нещото, което ще държи настинките и вирусите надалеч от теб