in

Най-добрия партньор за твоя зодиакален знак – част 2

Разбира се, можете да намерите любовта на живота си навсякъде: в общата ви компания, в парка, да се сблъскате с него в автобуса. Но, интересно ще е да знаете, че най-добрата половинка за вас е записана в звездите. Може да кажете много за това каква половинка е подходяща за вас, ако просто погледнете зодиакалния си знак. Ето какво казват звездите по въпроса:

Лъв (23 ЮЛИ – 22 АВГУСТ): Водолей или Овен

С естественото си любопитно разположение и склонност да даряват обич на близките си Водолеите ще ти дадат именно вниманието, което търсиш, без да се налага да го казваш. И в замяна, твоята смела личност ще го пази развеселени и омагьосан. Друга подходяща комбинация? Партньорство с Овен, който със същата увереност и енергия ще създаде такава положителна, вълнуваща среда, която и двамата желаете в живота си. Ключът към избягване на битка на егото? Подкрепяйки се взаимно от всяко нещо, което правите.

 

Дева (23 АВГУСТ – 22 СЕПТЕМВРИ): Риби или Козирог

Ключът към дългосрочно партньорство според теб? Съхраняване на същите основни ценности и визия за бъдещето. Във връзка с това, партньор Козирог, с успеха и здравия си разум, ще бъде идеалната комбинация за теб. С него ще можете да създадете сериозна и дълбока връзка, защото и двамата не си падате по игричките. Друга идеална комбинация за Девите са представителите на зодия Риби: Вие и двамата сте изключително състрадателни и с радост ще поставите щастието на партньора пред своето собствено, ако се наложи. Със своята мечтателна природа, Рибите също са чудесни, за да те успокоят, когато имаш тежък ден.

 

Везни (23 СЕПТЕМВРИ – 21 ОКТОМВРИ): Близнаци или Овен

Социалните благодеяния са маркер на очарователния съюз „Везни-Близнаци“. Със своя солиден набор от инструменти за комуникация с хора, вие сте любимци на тълпата. Също толкова важно е, че вашите способности за общуване със семейството и приятелите ви гарантират, че никога няма да има размирици, когато прекарвате време с други хора  – вие сте на една и съща страница в това отношение. Изненадващо, партньорите Везни- Овен също правят страхотна комбинация: Стабилността на Везните балансира импулсивността на Овена. Така и двамата показвате най-доброто от себе си във връзката.

 

Скорпион (22 ОКТОМВРИ – 21 НОЕМВРИ): Водолей или Рак

Чувствате нещата (големи и малки) много интензивно и имате тенденция да се отдръпвате, когато нещата станат грозни или напрягащи. Водолейте, заедно с техния интелект и отлични комуникативни умения, ще бъдат  противоотрова, която ще  насърчи Скорпиона да говори и да изследва чувствата си. В замяна на това твоята страст и дълбочина ще го завладее и предизвика. Партньорството с Рак е друга естествена комбинация. Твоята чувствителна природа и тенденция да се отдръпваш, никога няма да бъде проблем тук – Раците са посветени, стабилни и осигуряват сигурност в романтичните партньорства.

 

Стрелец (22 НОЕМВРИ – 21 ДЕКЕМВРИ): Близнаци или Овен

Трудно е да имаш партньорство с някой, който не е на твоята вълна. При комбинацията Стрелец-Овен, няма такива проблеми.  „Знак номад“ – вие ще се подкрепяте един-друг, когато взимате решения, които биха извадили повечето двойки от релсите. Близнаците също са чудесна комбинация: Неговата отворена мисъл и желание за забавление го правят постоянен спътник на забавния Стрелец. И все пак, той ще те върне обратно в реалността, когато започнеш да летиш в облаците.

 

Козирог (22 ДЕКЕМВРИ – 19 ЯНУАРИ): Рак или Телец

Не е учудващо, че Козирогът и Бикът на зодиака са  добра комбинация: Вие сте замесени от едно и също тесто. Практиката и упоритата работа в замяна на добре преживения живот е философия, към която и двамата се придържате, но истинската красота е в ин и ян фактора. Раците също са изненадващо добра комбинация – в грижовната му любов можеш да намериш място за утеха, което ти позволява да бъдеш уязвим.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 50.000000%

Кои лекарства не трябва да се смесват?

7 съвета за винаги подредена кухня