in

Най-добрите нематериални подаръци за любимия

Вашите подаръци за празниците не са само за вас и вашето семейство. Вие и партньорът ви определено може да пропуснете технологиите, обвити в подаръци и вместо това да изберете да се отдадете на приключения. Абсолютната най-добра част от подаръка  – почивка?

Осигурена реципрочност за подаръците. По този начин никой от вас не трябва да се безпокои дали дарът му е толкова добър, колкото подаръкът на другия. Вместо това можете да решите нещо, което искате да преживеете заедно и да го превърнете в коледните си подаръци. Може би това е концерт на живо или може би е пътешествие до мечтана дестинация. Каквото и да е, ще бъдете щастливи да сте заедно, правейки го подарък, който да запомните.

Ето кои са най-добрите идеи за подаръци, които ви носят емоция вместо нещо материално.

 

Бягство през уикенда

Обикновено на  пътуването по празниците не се гледа с добро око, но пък не всичко, което става във  филмите е истина. Можете да организирате прекрасно бягство през уикенда, дори да става въпрос за празничен уикенд, ако просто започнете планирането по-рано и използвате доверени сайтове за резервация. Така ще си осигурите истинска почивка, в която ще можете да се насладите един на друг по най-добрия възможен начин.

 

Кънки на лед

Няма по-зимно преживяване от това да покарате заедно кънки на лед. Да, може и да ви е трудно в началото, но ще се позабавлявате и ще събудите децата в себе си, които са готови да се забавляват и да се радват на всичко, което се изпречи на пътя им.

 

Коледен концерт

Коледа е времето, в което в много градове се организират коледни концерти, театри, балети. Един от най-известните е Лешникотрошачката и е абсолютна класика, щом стане въпрос за балет по Коледа. Ако сте фенове на балета, не пропускайте да се насладите на това преживяване.

 

Винен тур

Какъв по-хубав начин да се сгреете в студения зимен ден от това да се насладите на чаша хубаво вино? Винен тур, в който ще можете да дегустирате много такива и да се запознаете в дълбочина с технологията и начина на създаване на любимото ви вино.

 

СПА ден

Нищо не казва, „Обичам те … и аз“, като да прекарате деня заедно и  да се поглезете в луксозен СПА център.  Вие и вашият партньор може да персонализирате преживяванията си, избирайки от услуги като масажи, лицеви и козметични процедури. Успокояващите масла, музиката  и арома терапията ще ви донесат едно интимно и релаксиращо изживяване заедно

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да си осигурим витамин К през зимата?

Най-актуалния цвят за коса тази зима