in

Модната атракция на сезона: цветно кожухче

Ярката изкуствена шуба е един от главните трендове за тази зима. Колекциите на дизайнерите предлагат най-оригинални варианти на кожуси в ярки цветове – от дълги еднотонни шуби до стилни къси палтенца. Масовите компании за производство на облекла последваха тенденцията и заляха пазара с подобни връхни дрехи. Ако ви се струва, че тази дреха няма с какво да се съчетае, вижте възможностите, илюстрирани с жълтото късо палто на Zara.

С джинси

Джинси Dolce & Gabbana, поло H&M Studio, обувки Prada, слънчеви очила Fendi

Тесните джинси с ярък принт или изкуствено протрити места и масивните кубинки, заедно с късо палто създават гръндж -образ от началото на 90-те, но добавят и съвременно акценти в него. Най-добре е джинсите да са черни или тъмно сини, което ще направи акцента върху палтото още по-силен. Съчетанието е подходящо за градска разходка.

С дълга пола

Пола Reem Acra, топ MSGM, обувки Saint Laurent, пръстен Aldo

Макси-полата придава по-елегантен и аристократичен образ, в който може смело да се появите на светско мероприятие. Модерната дълга пола за сезона е плисирана. Ако тя е с метален отблясък, ще добави нотка на тържественост.

С боти на висок ток

Боти Giuseppe Zanotti, боди Zara, клин H&M Studio, каскет Brunello Cucinelli

Ето още един безспорен тренд за този зимен сезон. Ботите на висок ток са в ефектен тандем с цветната шуба и са подходящи за специални случаи. Облечена по този начин, жената ще бъде забелязана веднага. Ботите издължават и подчертават краката.

Улична мода

Панталон H&M Studio, обувки Stella McCartney, топ Proenza Schouler, раница Fendi

Панталонът с контрастни кантове може често да се види по улиците в различни точки на света. Стилът е удобен и функционален, като лесно може да бъде префасониран от уличен в офисен или вечерен.

С вечерна рокля

Рокля T by Alexander Wang, ботуши Stuart Weitzman, обици Gucci, клъч Tom Ford

Няма такава вечерна рокля, която да не придобие допълнителен шик от стилно цветно кожено палто. Дали роклята е дълга и копринена или е в къс коктейлен вариант с пайети, палтото ще ѝ придаде достоен завършващ щрих. Чизмите и ефектният аксесоар – клъч на златна верижка, както и масивните бижута, в случая са задължителни.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Кои са полезните и кои вредните салати

Как магнитните бури се отразяват на здравето?