in

Мик Джагър с ново младо гадже

През миналата година Мик Джагър стана баща за осми път, след като 30-годишната балерина Мелани Хамрик му роди син. Малко след това, Мик се раздели с Мелани и до този момент беше сам. Изглежда ситуацията вече се е променила. В Париж, където Ролинг Стоунс изнесоха наскоро концерт, Джагър беше забелязан с младо момиче, чието име е Нур Алфала.

Нур е само на 22 години и е по-млада от Мик Джагър с цели 52 години. Тя е начинаещ кинопродуцент и специално е долетяла от Щатите за да е с Мик. Както съобщава информиран източник, двамата не са се разделяли през тези няколко дни във френската столица. „Мик не е загубил легендарното си обаяние, въпреки че другите музиканти от групата са били изненадани, когато Нур пристигнала в Париж.“ – разказва запознат.

Между другото, огромната разлика във възрастта не смущава нито Нур, нито Мик. „Тя е отлично образована и много уверена в себе си, така че за нея няма никакъв проблем да е компания на Джагър на най-престижните места“ – добавя източникът. Според информацията на таблоидите, общ познат – продуцентът е режисьор Брет Ратнър е запознал Джагър с Нур. Въпреки, че акаунтът на Нур в Instagram е закрит, тя може да бъде видяна на снимки в профилите на много влиятелни персони от американски кино.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Защо трябва да ядем райски ябълки?

Кои са най-опасните летища в света?