in

Меган Маркъл избира сватбена рокля

Какво съвпадение: героинята на Меган Маркъл от „Форсмажор“ се омъжва в края на 7 сезон, а самата актриса почти обяви, че минава под венчилото с принц Хари. Вече няколко месеца близки до двойката съобщават на пресата, че за годежа им ще бъде официално съобщено в началото на декември. Неотдавна, Меган призна в интервю, че обожава семплите и романтичните рокли и най-големите дизайнери в света решиха да поспорят каква сватбена рокля ще стои най-добре на бъдещата принцеса.

Дизайнерката от Челси Саси Хълфърд предлага на Меган изтънчена рокля от органза и тюл в цвят слонова кост, която ще подчертае крехката фигура на актрисата. Инес Ди Санто от Торонто смята, че на Маръл ще ѝ отива най-много ултра женствена, прилепнала по тялото рокля с открити рамене и гръб, подшита с дантела и кристали. Дизайнерът от Ню Йорк Денис Басо си представя Меган в традиционна рокля от леко падаща материя с шлейф. Жак Азагури, обожаван в миналото от принцеса Даяна, създаде ескиз на съвременна, но грандиозна рокля, която може да се ушие от тюл и органза и да се украси с апликации от цветя и сребърни бродерии. „Дизайнът на полата е достатъчно сложен, защото трябва да се създаде едновременно с кръгов и прав разрез.“ – обяснява Жак.

Почитателите на актрисата са убедени, че тя ще избере традиционен сватбен тоалет, но близки до Меган твърдят, че финалният избор ще е истинска изненада.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Мария така и не присъства на финала на ВИП Брадър, защо?

Кои са главните грешки на шопинга?