in

Мария така и не присъства на финала на ВИП Брадър, защо?

Мария не се появи на финал!

Както видяхме всички, всеки един съквартирант присъства на финала ВИП Брадър 2017, единствено Мария не показа уважение и не присъства.

Оказва се, че Мария има много по важен ангажимент отколкото да присъства на финала. Тя е на участия във Варна.

Представянето и е в полунощ, което я оправдава до някъде като се има в предвид, че пътят с кола е около 6 часа и е нормално да тръгне по рано.

Явно не се интересува особено от финала на ВИП Брадър след излизането си, след като не уважи и сутрешното гостуване при Гала „На кафе“.

Разбра се, че Мария влезе в реалити формата само заради хонорара, като се видя, че и не се задържа много дълго, уж заради това, че и липсва дъщеря и.

Тогава тя се престори, че дъщеря и и липсва ужасно много и не може и миг повече без нея. Всички знаем, че просто договора и е бил за 3седмици.

Приятели от къщата не можа да спечели и най-вероятно няма и да се вижда с никой след къщата, тъй като престоя и там беше прекалено кратък за да се опознава с някого.

Традиция от много години на всички съквартиранти и екипа на предаването е да си направят афтърпарти, което ще бъде тази вечер в нощен клуб, но Мария няма да присъства и там.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Тото от Скандау спечели ВИП Брадър 2017 както се и предполагаше.

Меган Маркъл избира сватбена рокля