in

Луна отново се изказа…

„На мен само Лили Иванова може да ми бъде конкурентка.“

С тези думи Луна отново доказа, че смята себе си за супер звезда. Тя отново се изказа като мисли, че ще изпъкне. Дори и след излизането си от Къщата на Биг Брадър, Луна неспира да се мисли за най-великата и да е на мнение, че е човека, който може да управлява народа.

„Влязох като известен и достоен играч, в риалити формата и си изиграх играта достойно. Не съжалявам за нищо, даже напротив, радвам се, че участвах и доказах, че съм силен и властен човек. Израстнала съм сред народа, аз знам как да контролирам зрителя. Мога да бъда навсякъде, защото мисля за човека и народа. Израстнала съм по сцените, залите и сред хората. Няма човек, който да не разбере каква съм душа всъщност. Аз съм достойна българка и живея за народа си.“-коментира чалга певицата.

Оказва се,че Луна имала и друга амбиция, а именно да бъде актриса. Нещо в което е и най-добра.

Луна е единствена неповторима и човек на новото. В момента очаквам да получа предложение за роля във филм за да докажа актьорските си умения. Разбира се пеенето няма да остане на заден план, продължавам да се развивам и в тази област, все пак конкурент може да ми бъде само Лили Иванова. На небето има много звезди, но само една луна“-споделя Луна.

А какво ли е мнението на конкурентката и Лили Иванова би билоинтересно и любопитно?

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Черната Златка заприлича на бодигард.

Как да запазиш жегата в спалнята си, когато навън е наистина студено