in

Луд ли е по теб? 7-те признака

Всяка жена, поне веднъж в живота си е изправена пред проблема: „Защо мъжете са такива?”. Срещаш страхотен мъж, забавлявате се чудесно заедно, а в следващия момент той просто си тръгва без изобщо да разбереш какво се случва. След това, започваш да виждаш всеки следващ мъж като потенциална заплаха, като човек, който ще те нарани и разочарова.

Разбира се, има мъже, които са истински глупаци, но не всички са такива. Жените, от своя страна, са толкова фокусирани върху това какво НЕ прави мъжа, че забравят да погледнат от другата страна. Нещата, които той прави за теб, много повече ще ти покажат отношението му, от колкото тези, които не прави. И дори тези неща да не съвпадат съвсем с твоя идеал за мъж, това не означава, че човека, с когото излизаш, не е луд по теб. Ето 7 неща, които мъжете правят, когато започнат да се влюбват в жената, с която излизат (споделено от мъже).

Той ти пише

Днес технологията е всичко. Съобщенията са  нещо, без  което не можем да живеем.  В една връзка те могат да са или да не са голям фокус. Някои хора предпочитат телефонни обаждания, някои обичат да пишат, а за някой разговора на живо е по-ценен от всичко останало.Разбира се, разговорът винаги трябва да е приятен. Но не трябва да пренебрегваш случайното съобщение  в средата на деня, който има за цел просто да те накара да се усмихнеш и да си спомниш за него.

 

Подарява ти цветя

Всяка жена обича цветя, а всеки добър мъж знае това, подарявайки на жената, която обича  цветя при всички големи поводи.  Но защо да не превърне случаен вторник  в голям повод? Защо не днес? Ами когато му споделиш, че имаш ужасно напрегната седмица и се чувстваш зле? Мъжът, който е луд по теб, никога няма да пропусне важните събития, но ще направи така, че всеки момент да бъде голям. Мъжът, който те обича, знае силата на цветята и никога не се страхува да я използва.

 

Оправя косата ти

Науката казва, че когато се интересуваш от някого, започваш да се навеждаш към него или нея в разговор. Това са моментите, когато косата ти отказва да стои зад ухото и предпочита да влезе в очите, устата и навсякъде, където може по лицето ти. Била ли си някога с човек, който леко фиксира косата ти докато говориш, вместо теб? Не става въпрос за  страховития начин, а за онзи истински и сладък начин. Това е нещото, на което трябва да обърнеш внимание, за да не пропуснеш нещо наистина специално.

Вечерите

При запознанства и връзки, вечерята е задължителна. Всеки мъж  ще се опита да впечатли жената с хубави ястия. Вместо да мислиш, че не иска да излиза с теб, радвай се когато той ти предложи да сготви за теб. Обърни специално внимание на храната и старанието му. Това може да означава много.

Писма и бележки

Някои момчета харесват сладките, спонтанни неща и, ако прекарва времето си при теб, вероятността да ти остави малка любовна бележка е много голяма. Но това е само ако можеш да я намериш. Независимо дали става дума за нещо сладко или забавно, специалния човек може да ти остави бележки. Увери се, че ги виждаш!

Забележи: Ако той пише добри бележки,това означава, че може да създаде велико любовно писмо за теб. Няма нищо по-класически романтично, от  любовните писма.

 

Обърни внимание на разговорите

Това е огромно, но е толкова лесно да пропуснеш. Забелязваш ли човекът, който ти задава въпроси? Гледа  ли те в очите? Искате ли да знае как е минал деня ти? Седмицата? Месеца?  За да си още по-сигурна, когато те пита, а ти отговаряш, забелязваш ли, че слуша и не отмества поглед от теб? Така той показва, че се интересува от теб и иска да запомни всичко, което му казваш. Разговорът е всичко, когато става въпрос за запознанства и взаимоотношения. Няма по-добър начин да разбереш дали човека се интересува от теб.

 

Изпраща те до вкъщи

Малките жестове като изпращането до  вкъщи или друг тип помощ може да оставят голямо впечатление, но не всички момчета ще ги направят. Така че, обърни внимание на тези неща. Възможно е да срещнеш човек, който е толкова добре запознат с нещата, че да направи всичко, за да те заблуди, че има интерес към теб. Затова, обърни внимание именно на това, ако искаш да разбереш какви са намеренията му към теб.   Следващият път, когато двамата вървите по тротоара, обърни внимание на това, кой е до теб. Мъжът, който е готов да те изпрати до вратата, за да се увери, че ще се прибереш невредима, е този, който иска да знаеш, че е луд по теб. Ако той е готов да го направи, знаейки, че няма да получи покана да се качи, значи наистина си специална за него. Това е човек, който ти показва, че винаги ще си негов фокус.Той иска да те пази. Той е джентълмен. Ако забележиш, че до теб стои точно такъв човек, значи си късметлийка.

Малките неща, на които да обърнеш внимание, могат да променят живота ти.  Те няма да ти разкрият как ще се развие връзката ти, но ще ти помогнат да отсееш онзи, на когото наистина си заслужава да обърнеш внимание. Не се разочаровай заради мъжете, който си срещала в миналото си и поради една или друга причина, не са се оказали правилни за теб. Когато обърнеш внимание на тези малки детайли, много бързо и лесно ще разпознаеш г-н Единствен.

 

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

10 малки начина, с които той ще ти покаже, че е единствения

Влюбена? Какви са признаците?