in

Лора Караджова жестоко нахрани Валентин Славов: Виж какво разкри за него! (близките й в шок)

Лора Караджова и Валентин Славов едва ли ще успеят да останат приятели!

Щурата и дива Лора Караджова отново е сингъл. След като пътищата й с Валентин Славов се разделиха окончателно, тя е готова да търси нова любов и втори баща за дъщеря си Алиса.

До скоро певицата избягваше да дава интервюта и не спираше да твърди, че отношенията й с Валентин са останали добри, но истината за раздялата им вече е обществено достояние.

Лора сподели някои разочарования около съжителството си със Славов, всичко било коренно различно от това, за което тя си мечтаела. След тези разкрития на изпълнителката едва ли се очаква двамата да останат приятели.

„Като цяло се чувствах постоянно сама. Той така и не успя да бъде мъжът опора и рамо, на което да се облегнеш. Постоянно го нямаше до мен и детето.“

Караджова разказа, че се е случвало да пренася спящото си дете с пет огромни чанти до колата и да не може да заключи врата на дома си, защото няма кой да и помогне. Именно така тя разбрала, че Валентин не е човекът за нея.

За разлика от Део, когото приели за свой син, родителите на Лора не успели да харесат Валентин Славов. Едва ли обаче нещата с Део ще се получат отново. Днес той е щастливо женен и има дете от съпругата си мулатката Мариана.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

11 неща, които да НЕ правиш, веднага след като се събудиш

Коментари на Сузанита след операцията