in

Крисия Тодорове вече няма да пее при Слави.

Слави Трифонов изгуби Крисия и тя вече няма да участва в шоуто му. Сладката певица вече не е част от екипа на Слави.

Прекрасния и уникален глас на Крисия Тодорова вече няма да радва „Шоуто на Слави“ след като бащата на младата певица прекратил договора и със Слави Трифонов. Така Крисия отново си живее стария живот както преди да стартира в предаването.

Вече около 4 години гласовитата Крисия е и най-търсения и популярен детски глас в България. За сметка на кариерата и обаче успеха и в училище се понижил и това никак не се харесало на родителите и.

Идното лято младата певица трябва да се готви за кандидатстване в езикова гимназия. В подобно училище се изисква здраво учене, а заради това Крисия не трябва да се разсейва изобщо. Поради тази причина родителите и решили, че по-важно за нея е да учи и трябвяло да прекрати кариерата си в „Шоуто на Слави“.

Популярността и работата и в телевизията донесли на Крисия само негативи, защото тя изгубила всичките се приятели, които и завиждали за славата и неискали да играят с нея. Извесността и се проявила и на разума, тъй като тя самата започнала да се мисли за много повече от останалите, което дразнело хората около нея.

Така родителите и решели, че е по-важно детето да е добре, отколкото да получават по около 2 бона на месец от популярността и да спрат кариерата и.

Рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“ вече няколко месеца не съществува. Може би заради напускането на Крисия повече никога няма и да се излъчи.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Невероятната истина за Деня на Свети Валентин.

Ето какво правят хората с красива кожа всеки ден!