in

Красива след 40: съвети от Клаудия Шифър

Независимо от това, че секси блондинката навърши 47 години, тя изглежда перфектно и може да се конкурира с всяка своя млада колежка. Феновете на Клаудия от 90-те години не престават да се възхищават на стройната фигура и красивото лице на модела. Ето какви съвети дава Клаудия Шифър на жените, за да изглеждат добре и след 40:

Съвет 1: Минимум грим

Звездата от модните подиуми не се гримира натрапчиво и почти напълно се е отказала от този тип разкрасяване. Вместо да се поставят ярки акценти на лицето, тя препоръчва да се отделя по-голямо внимание на овлажняването на кожата. От декоративната козметика можем да си оставим спиралата за мигли, бронзанта и коректора. Освен това е задължително да се предпазваме от негативното влияние на околната среда. Клаудия винаги избира средство за лице с висок SPF-филтър и не забравя редовното почистване.

Съвет 2: Редовни спортни тренировки

Клаудия Шифър се старае да води активен начин на живот и да не пропуска тренировките и заниманията с йога. Манекенката тренира по специално разработена са нея програма, която ѝ позволява да поддържа тонуса на тялото си.

Съвет 3: Здравословно хранене

Супермоделът се придържа към здравословен начин на живот, който напълно изключва алкохола, цигарите, кафето и други вредни навици. Тя никога не пропуска закуската, състояща се от плодове и зелен чай и обяда от пилешки гърди, едно яйце и зелена салата. На вечеря, Клаудия си позволява само приготвени на пара зеленчуци.

Съвет 4: Грижа за косата

Звездата има много тънка коса, за която трябва много старателно да се грижи. За да изглежда косата ѝ красива, Клаудия никога не я изсушава напълно, като предпочита да оставя кичурите влажни. Тя използва специален спрей с морска сол всеки път при миене на косата, а непосредствено след това увива косата си с кърпа от естествена коприна. Според Клаудия Шифър това помага да се пригладят кичурите и защитава косата от загуба на влага. Най-доброто доказателство, че всичко това работи е блестящата коса на супер-модела, която изглежда обгрижвана и гъста.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Изненадваща истина за синовете на Шеф Петров!

Галена и Галин пeчелят пари на гърба на естрадните изпълнители.