in

Коко Динев и Нелина се събраха.

Приказката „Първата любов, ръжда не хваща“ ще излезе вярна. Оказа се, че Дон Жуана сред поп-фолк изпълнителките, Коко Динев се върна при първата си любов. Съвсем скоро бизнесмена се раздели с последната си любов, Емилия, с която беше през последните няколко години с много прекъсвания.

Сега отново е при първата си незабравима любов, Нелина. Високата, стройна и гласовита изпълнителка е първата любов на Коко Динев, но тогава връзката им не изкара дълго, тъй като Нелина не го изтърпя и се разделиха. Странно, но факт. Хванати под ръка двамата пристигнаха на имен ден в столичен клуб, където изумиха всички.

Малко по-късно посетиха и уважиха другия именник, Стефан Димитров, където имаха удоволствието да стоят до Михаил Билалов и Богдана Карадочева. Разбира се Нелина не пропусна да попее на именника заедно с великата му жена. Появата им на публично място е и първата от години насам. Поведението им и факта, че не се разделиха цяла вечер, говори, че те отново са заедно и не изпускат очи един от друг.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

5 идеални зимни цвята лак за нокти

Война срещу „Шушана“.