in

Кой филм да гледаме: „Момичето в паяжината“ („The Girl in the Spider’s Web“)

САЩ, 117 мин.

Режисьор: Феде Алварес

Сценаристи: Джей Басу, Феде Алварес и Стивън Найт

Оператор: Педро Луке Бриозо

Продуценти: Скот Ръдин, Илай Буш, Оле Сьондберг, Сьорен Стермос

В ролите : Клеър Фой, Сверир Гуднасон , Лакийт Станфийлд , Силвия Хоукс , Стивън Мърчант, Клаес Банг, Кристофър Конвъри, Вики Крипс, Камерън Брайтън , Синьове Макоди Лунд

За филма

В напрегнатия трилър „Момичето в паяжината“ феновете ще преживеят едно съвсем ново приключение на Лисбет Саландер, в което тази аутсайдерка, която не се вписва никъде – най-оригиналния и интригуващ воин в защита на правосъдието през 21 век – поема на една от най-опасните си и прекалено лични мисии досега.

Когато учен я наема, за да открадне негова разработка от американците, Лисбет се оказва замесена в мрачна и изпълнена с насилие паяжина от интриги, след като мистериозни сили отмъкват всички данни, подпалват апартамента й и я оставят да умре.

С помощта на един стар приятел, журналиста Микаел Блумквис, действащ като нетипичен съюзник, Лисбет трябва да се впусне в опасно приключение, за да открие хакерите, да спаси малкия син на учения, и да си възвърне това, което й е откраднато. Докато паяжината се затяга, тя е измъчвана от сенките на своето собствено мистериозно минало.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

8 начина да бъдем по-позитивни

7 неща, за които да помислите, преди да се облечете