in

Кои са най-красивите политици?

Политиката е сериозно нещо, но с такива секси мъже на ръководни постове, сферата на политиката става още по-привлекателна за женската половина от човечеството.

Себастиян Курц

31-годишният Себастиян Курц може да стане най-младия канцлер на Австрия, след като ръководената от него Австрийската народна партия победи на проведените преди дни избори. Роден е във Виена, в семейството на инженер и учителка. Той е единствено дете и през цялото си детство е обграден от цялото внимание на семейството си. Едва 17-годишен става член на младежкото отделение на Австрийската народна партия, поради което захвърля обучението си в Юридическия факултет. На 23 години оглавява Виенския комитет на партията, като липсата на образование не му пречи да стане най-младия външен министър в света. Толкова е увлечен от политиката, че не му остава време да се ожени. Поради харизмата си и фанатичния си работохолизъм често е сравняван с премиера на Канада Джъстин Трюдо.

Джъстин Трюдо

Трюдо става премиер през 2015, като за двете си години управление успя да намали данъците на средната класа и да повиши тези на хората, заемащи високи постове във фирмите. През цялото време се стреми да извади бедните семейства от нищетата. Женен е за телевизионната водеща и модел Софи Грегуар. Двамата имат 3 деца. Трюдо е обожаван не само заради външността си, но и за смелостта си да взима радикални решения.

Каха Каладзе

Преди 5 дни, бившият футболист на Милан, бизнесмен и представител на управляващата партия „Грузинската мечта – демократична Грузия“ спечели изборите още на първия тур и стана кмет на Тбилиси. Основният акцент в програмата му е да замени старите панелни блокове с нови домове, да оправи всички зелени площи на грузинската столица и да се справи със задръстванията. Каха Каладзе е не само красив и успял мъж, но и примерен баща и съпруг на дизайнерката Ануки Арешидзе.

Антеро Вартиа

Антеро представлява интересите на Зелената лига във Финландския парламент. В миналото, синеокият красавец е бил предприемач и дори актьор. Прочува се, благодарение на аналога на документалния австрийски сериал, който създава „Да намериш семейството си“.

Зак Голдсмит

Той е член на Британския парламент, като влиза в политиката от журналистиката. Зак Голдсмит е най-инициативния борец за екология и постоянно участва в дебати по темата. Преди няколко години излиза от правителството в момент, в който е прието съмнително от екологична гледна точка решение за строителство на допълнителни писти на летището Хитроу.

Алекс Гринуич

Алекс е член на Законодателното събрание на Южен Уелс и е известен като борец за отговорността на правителството и прозрачността на работата му. Алекс Гринуич работи за съхраняването на природата и градската среда, има твърди позиции за неприкосновеността на националните богатства и за усъвършенстване на транспортните системи.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да избегнем алергията към козметика

5 съвета за страхотна есен