in

Кои са звездите с грозни крака

За кривите крака на много от звездите се носят легенди. Въпреки това, те продължават да носят дрехи и обувки, излагащи на показ несъвършенствата им. Ето някои от големите имена в киното и музиката, чиито крака са далече от идеала.

Много медии се шегуват с неординарната външност на Сара Джесика Паркър. Слабите, криви и жилести крака на актрисата не дават покой на завистниците и модните критици. Звездата не обръща никакво внимание на това и продължава да носи къси поли и високи токчета.

Като се има предвид, че Анджелина Джоли попада в рейтингите за най-желаните жени в света, е странно да обявим краката ѝ за непривлекателни. Но това е факт! От постоянните диети и отслабвания по други причини, краката на Анджи са слаби и са загубили своята привлекателност.

Красавицата Деми Мур също не може да се похвали с хубави крака. Стърчащите колена и нездравото отслабване явно не са в полза на актрисата.

Миша Бартън толкова често отслабваше и после дебелееше, че окончателно загуби своята привлекателност. Модните критици с ужас наблюдават как актрисата се опитва все повече да разголи крайниците си и се появява в умопомрачително мини.

Певицата Бритни Спиърс така дълго води битки с наднормените килограми, че когато най-накрая постигна резултати, целулитът и отпуснатата кожа по краката унищожиха всичките ѝ старания.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да запазиш стомаха си здрав по време на командировка

Разликата между зрялата връзка и всички останали