in

Кои бяха скандалите и куриозите на церемонията „Оскар 2018“

Дженифър Лорънс направи фурор

С какво удиви всички юбилейната 90-та церемония по връчване на статуетките Оскар? Звездата от сагата „Игрите на глада“ вече два пъти се е проявявала на церемонията за кино-награди. През 2013 г., тя падна, докато отиваше към сцената да получи своята статуетка, а на следващия ден се спъна на червения килим. И през тази година, Дженифър Лорънс впечатли гостите на церемонията със своята непосредственост. Влизайки в залата, Дженифър първо се здрависа с колегите си, а после, за да спести време, не заобиколи редицата със седалки, за да стигне до мястото си, а директно прескачаше през креслата, при това – на токчета и с чаша вино в ръка.

Появата на червения килим на Андра Дей

Певицата Андра Дей направи впечатление не с облеклото си, въпреки, че беше избрала пищна рокля от пролетно-лятната колекция на Zak Posen, а с това, че се изтегна на червения килим и позираше пред фотографите полулегнала.

Поскачащият Ансел Елгорт

За това кой е бил по-непосредствен, с Дженифър Лорънс може да се състезава известният от филмите: „Зад волана“, „Дивергенти“ и „Виновни са нашите звезди“ Ансел Елгорт, който реши да се повесели пред камерите да поскача по червената пътека.

Гигантски Хот-Дози

Преди обявяването на победителя в номинацията за най-добър късометражен документален филм, Джими Кимъл, заедно с Гал Гадот, Лупита Нионго, Арми Хамър и Марго Роби се отправиха към съседния кино-театър. Така звездите решиха да изненадат зрителите не само с появата си, но и с гигантските хот-дози, и с шегите си за вегетарианците.

Човекът-амфибия от „Формата на водата“ се появи сред гостите

Един от членовете на снимачния екип на филма на Гилермо дел Торо „Формата на водата“ реши да подкрепи режисьора и се появи на церемонията с маската на човека-амфибия. От това много от гостите на церемонията бяха меко казано стреснати.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Прелестите на Николета Лозанова побъркват мъжкото око.

Как да променим живота си към по-добро?