in

Кои бяха най-красивите актриси през 80-те

Мег Райън

Ангелоподобната Мег Райън беше една от любимките на Америка, въплащаваща крехка женственост и френски чар. Жените се възхищаваха на непринудената ѝ красота, подражаваха на небрежния ѝ, но елегантен стил. В началото на новия век, Мег направи неуспешна пластична операция на горната си устна, от което се измени цялото ѝ лице. Последваха още пластики и някогашното кукленско лице на актрисата се превърна в маска. Днес е трудно да познаем предишната красавица, но тя завинаги ще си остане една от най-ярките звезди от миналото.

Мишел Пфайфър

Прословутата Жена-котка, 3 пъти номинирана за Оскар и една от най-красивите актриси на Холивуд отдавна е провъзгласена на секс-символ. През 90-те години беше определена за най-красива жена в света. Ал Пачино, Джак Никълсън, Кевин Костнър, Вал Килмър и още много от мечтаните холивудски мъже са били претенденти за сърцето ѝ. Въпреки миналите години и днес красотата ѝ не оставя мъжете равнодушни.

Ким Бейсингър

Лаврите на главна секс-дива на 80-те без съмнение принадлежат на Ким Бейсингър. Блондинката с външност на кукла и див темперамент е една от най-харизматичните кинозвезди на всички времена. След излизането на екран на еротичната мелодрама „9 седмици и половина“, титлата секс-символ ѝ беше връчена абсолютно заслужено. Филмът се превърна в класика на еротичния жанр, а сцената със стрийптийза на Бейсингър на песента You can leave your hat on е христоматийна. Друг партньор на Ким в любовните кино-сцени е бъдещият ѝ съпруг Алек Болдуин. 30 години по-късно Ким Бейсингър продължава да е изключително красива и харизматична.

Брук Шийлдс

Разкошна кестенява коса, сини очи и изразителни вежди – това е запазената марка за първа американска красавица. Действително, актрисата дължи популярността на външния си вид. Кариерата си започва като модел още на 16 години и е най-младата манекенка, чиито снимки украсяват кориците на най-известните модни списания. Скоро идва и успехът в Холивуд. Това става след излизането на филма „Синята лагуна“, в който Брук участва едва 17-годишна. Тази главна роля я превръща в новия секс-символ и тя подписва толкова много договори за реклама, че без преувеличение Times я нарича „лицето на 80-те“. Милиони почитатели падат в жертва на красотата ѝ. На синия ѝ поглед не устоява дори кралят на тениса Андре Агаси.

Дарил Хана

Притежателката на най-хубавото тяло в историята на киното Дарил Хана стартира успеха си с филма „Ярост“, но покорява мъжката аудитория с образа на русалка в „Плясък“. Дългокраката блондинка би могла с лекота да покори модните подиуми, но предпочита работата в киното. В краката на актрисата пада най-желаният американски ерген – Джон Кенеди-младши. За съжаление, с годините, от ангелската външност на Хана не е останала и следа – в стремежа си за подмладяване, актрисата прибягва до пластични операции, които заличават предишната ярка привлекателност.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Грим и грижа за кожата при акне

Заформят се интриги и в Х-фактор.