in

Кое от женската външност действа на всички мъже, без изключение?

Може да звучи повърхностно, но пътят към мъжкото сърце се намира в салона по красота. Както е известно, жените обичат с ушите си, а мъжете – с очите. Вездесъщите британски учени неотдавна изясниха, че 97% от мъжете влизат в състоянието на колективна безсъзнателност и на това са подчинени стереотипите им за женската красота. Между другото няма две мнения за реакцията им по отношение на гърдите като символ на привлекателността, но какво друго във външността на жената ги привлича неудържимо?

1. Коси като на супер-моделите от 90-те години

Става дума за дълги гъсти коси на вълни или на големи къдрици. Това е основния фетиш на хетеросексуалните мъже – никакви карета и момчешки прически, само класика. При това не става дума за съвременните леки къдрици, а за каскадна коса като на Синди Кроуфорд, Клаудия Шифър и други звезди от 90-те. В представите на мъжете, косите трябва да са гъсти, дълги, да падат свободно и да не са напръскани с лак. Как да се сдобием с такава коса? Сушим косата със сешоар с наведена глава. Предните и задните кичури събираме на кокче, а останалите кичури намачкваме с пяна за обем. Постепенно разпускаме цялата коса като, ако се налага, тупираме в корените по-долните пластове коса и фиксираме с лак със средна фиксация.

2. Правилен маникюр

Правилен означава женствен. Любители на френския маникюр и на класиката, мъжете дълго време не разбираха квадратните черни нокти. За тяхна радост, през този сезон са модерни ноктите във форма на бадем, които са истински символ на женствеността.

3. Чувствени устни

Модата на чувствените устни никога няма да премине. Скарлет Йохансон може да не е слаба и да не е висока, но устните ѝ решават всичко. Познавате ли мъж, който не я харесва? Това не означава, че трябва да напълните устните си с хиалурион в промишлени мащаби, но малка корекция с козметични средства не е излишна. Всички знаем, че обем се създава със светло червило и капка още по-светъл блясък по средата.

4. Влажна кожа

Модата на хайлайтъра е логично продължение на темата за сексуалността в индустрията на красотата. Малко блясък на скулите, отстрани на скулите, на ключиците и в зоната на деколтето и кожата ще блесне.

5. Изразителен поглед

При цялата мода nude, можем да си позволим класически котешки линии или знойния поглед на опушения грим, ако отиваме на срещата на мечтите ни. В първия случай веднага получаваме котешки поглед, който мъжете асоциират с чувственост, а във втория си създаваме драматичен поглед на кралица. Важно е с драмата да не се прекали, защото в противен случай ще се получи обратния ефект.

Какво мислите?

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как се носи пола-панталон?

Масло или маргарин?