in

Кога можеш да кажеш, че той е единствения

Ако вярвате в схващането, че на този свят всеки има сродна душа, то може би поне веднъж в живота си сте чувствали точно това към някои определен човек. Започвате да излизате, всичко е прекрасно и след две седмици се случва нещо изумително, което ви кара да поискате да му кажете, че е любовта на живота ви.

Наистина ли е такъв, обаче?

Според експертите, преди наистина да изречете на глас подобни мисли, добре е да им отделите специално внимание и да ги обмислите добре, защото те могат да се променят с времето. А да кажете на някого, че е любовта на живота ви е доста силно изказване, което си струва да бъде добре премислено.

Това велико, сензационно чувство, за което говорите, е като горещия секс, който двойките често изпитват в началото на връзките. То е начална точка, но често се замъглява от тежък коктейл от хормони и химикали, които излъчваме, когато започваме да се срещаме с нов човек“.

В това състояние на вълнение, често взимането на решения не е много удачно. Ето защо, дори да ви се иска да избягате и да се ожените веднага, нищо че излизате само от месец, възпрете подобни желания. В повечето случаи те се оказват грешка в един по-късен етап.

Дори да ви се струва, че емоциите и феноменалния секс са признаци на истинската любов, то това не е така. Ако наистина сте открили своя човек, ще се почувствате спокойни и уравновесени. А това се случва след определено време. Затова си дайте достатъчно време след началото на отношенията ви, в което да успеете да почувствате това спокойствие. Едва тогава ще можете да погледнете трезво на ситуацията и да решите от гледна точка на разума, а не на хормоните, че срещу вас стои любовта на живота ви.

Преди да сте сигурни, че някой е Единствения или е подходящ за вас, отделянето на време, за да опознаете какво всъщност искате в даден партньор (не само това, което мислите, че искате) е от ключово значение.

„Всеки човек трябва да осъзнае какво е “ правилно “ за него щом стане въпрос за връзки. Всеки има различни желания и ценности за връзка. Също така си заслужава да се има предвид, че това, което искате в партньора си сега, когато сте на  20 години, може да бъде напълно различно от това, което искате от даден партньор, след като сте на 30 или 40-годишна възраст. Може да се окаже, че на 35 вече искате съвсем различни неща от партньора си, които той не може да покрие.

Според експертите, не е задължително да разберете, че човека до вас е Единствения от само себе си. Това може да се случи и с много разговори със самия него.  В крайна сметка, грешно е да се вярва, че ще познаете любовта на живота си от пръв поглед. Понякога са нужни много повече от няколко месеца. Затова, дори да почувствате нещо още в началото, дайте си време да затвърдите тези чувства, преди да си позволите да ги изречете на глас .

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ива Екимова с взривяващо признание

Заради конкурс за най-красива студентка, Мегз и Джулиана Гани едва не се хванаха за косите.