in

Кейт Уинслет не се притеснява от пищните си форми

Звездата от „Титаник“ никога не се е отличавала със стройно тяло, но това изобщо не е попречило да има големи успехи в киното и световна слава. Изглежда, че актрисата Кейт Уинслет е напълно доволна от тялото си и нищо по тази тема не може да я извади от равновесие. Истината е, че Кейт има много страхове и комплекси, с които и до момента се бори. Наскоро, актрисата призна пред журналисти от лъскаво издание, че модата се мени много бързо и тя не вижда повече смисъл да се тормози за общоприетите стандарти или да зацикля върху проблемната си фигура. Още повече, че на мода сега излизат жени с пищни форми, от което Кейт е много щастлива.

Така не можах да разбера, как ми се получи да стана актриса с моята външност. Още в детството ми ме смятаха за дебела и това чувство ми остана за цял живот. И до сега много се дразня от натиска, който социалните мрежи оказват на младите момичета. Постоянно мисля за потенциалните опасности, които подстрекават момичетата да отслабват и увреждат телата и психиката им.“- споделя звездата. Кейт Уинслет разказва още, че вече се е научила да възприема не само теглото, но и възрастта си, като намира плюсове в естественото стареене.

Актрисата признава, че от 10 години не се е качвала на кантара, защото не иска да се разстройва излишно. „Аз не съм против възрастта си. Харесва ми да играя роли на жени, които носят огромния багаж на жизнения си опит. Никога не съм била идеална, но не ми се иска да съм актриса, която някога си е получила Оскар, а после е изчезнала от сцената. Искам да се снимам във филми и когато стана на 90. На много актриси не им се получава да са такива, защото са твърде самодоволни.“ – признава Уинслет.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

5 основни тренда в грима за 2018

Светлана Василева заяви,че е съвсем различна и вече не е “Малкото момиченце“.