in

Кевин Спейси приключва с актьорската си кариера

Как легендарният артист стана анти-герой? Факт е, че светът никога няма да бъде съшия. Бившите кумири стават пълни разочарования за почитателите си, а новата обществена вълна от възмущение с всеки ден става все по-шокираща. В интерес на истината, случаят с Харви Уайнстийн не изненада Холивуд. Разобличителните репортажи на The New York Times и The New Yorker, които информираха света с какви методи е действал най-успешният продуцент на планетата предизвикаха ефекта на доминото.

Кевин Спейси

В момента много хора от всички точки по света си спомнят случаи на насилие и едни от най-драматичните станаха откровенията, свързани с легендарния холивудски актьор Кевин Спейси. Преди няколко дни актьорът Антъни Рап си спомни, че през 1986 г., когато е бил на 14 години, той бил подложен на сексуално домогване от страна ма 26-годишният тогава Кевин Спейси. Още в съшия ден, Спейси реагира на обвиненията на Рап, като призна, че не помни случая, но моли за извинение, ако подобно нещо се е случило под въздействието на алкохол. „Аз съм ужасен от тази история. Аз наистина не помня тази среща, вероятно се е случила преди повече от 30 години. Но, ако съм се държал така, както той го описва, то аз му поднасям искрените си извинения за своето непростимо пияно поведение!“ – казва актьорът в писмо, публикувано в Twitter и добавя, че съжалява за това, че на Рап му се е наложило да живее с такова преживяване. Освен това, Кевин Спейси, който винаги е крил личния си живот, завява, че историята с Антъни му дава смелостта да признае своята хомосексуалност.

Антъни Рап

След това признание се отприщи истинска верижна реакция. Оказва се, че има и други мъже, които са се сблъсквали с подобно поведени от страна на актьора. Отначало режисьорът Тони Монтана заяви, че през 2003 г., също е бил подложен на сексуален тормоз от страна на Кевин. После мексиканският актьор Роберто Кавазос, който играл в театър по ръководството на Кевин Спейси, разказа, че Спейси нееднократно е проявявал интерес кум младите мъже от трупата, в това число и лично към него. „Не малко актьори имат своята история в отношенията си със Спейси.“ – добавя Кавазос.

Кадър от „Къща от карти“

На фона на скандала, който с всеки изминал ден напомня историята с Харви, продуцентите на сериала „Къща от карти“ спряха проекта ден след изявленията на Спейси, а Международната телевизионна академия съобщи, че „ в светлината на последните събития“ се отказва да награди холивудския актьор с приза „Еми“, церемонията по връчването на която ще се състои през декември.

Представителите на актьора излязоха с единствената възможна реакция: Кевин Спейси се е обърнал за професионална помощ в психиатрична клиника. Страстите не утихнаха и Спейси обяви, че актьорската му кариера приключва. И тава не е всичко! Историята продължи с истински трилър. По-големият брат на Кевин – Ранди, даде шокиращо интервю: в детството си, братята били подложени на насилие от страна на баща си -нацист Томас Джофри Фоулър.

Кевин и брат му Ранди

Но дори и тези фройдистки истории не успяха да защитят един от най-добрите артисти на съвременността от обществения бойкот. Спейси има едно преимущество пред Харви – в очите на обществото той все още не е абсолютното зло. Това в никакъв случай не го оправдава, въпреки че е изключително жалко толкова талантлив актьор да е същевременно и човек с лош морал.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

5 храни, които са много полезни за ставите

Венета Райкова в коментар:“Аз нямам баща“!!!