in

Как с облеклото си,мъжете привличат жените?

Както е известно, по дрехите посрещат. Затова и външният вид е много важен, щом стане въпрос за връзки. Не само жените трябва да се стараят да изглеждат блестящо, ако искат да привлекат вниманието на противоположния пол. Мъжете също имат малки трикове, с които карат жените да обръщат поглед към тях. С избора на правилно облекло, мъжете подчертават най-добрите части на тялото си и по този начин привличат женското внимание към себе си. Ето как става това:

Една от нещата, които жените харесват, щом стане въпрос за стил на обличане, е елегантния стил или костюма. Няма как облечен по този начин мъжът да остане незабелязан. Бизнес вида се харесва изключително много и няма жена, която би го подминала.

Спортния вид също е облекло, което би се забелязало. Мъжете облечени спортно показват,че се грижат добре за вида си и тялото си, а това дава до някаква степен сигурност на дамите.

Разбира се най-интересни и привличащи остават мъжете по бански. Колко хубаво е да е лято постоянно. Голотата е секси, възбуждаща и придружена от перфектно тяло заема първо място в класациите. Стегнатия и оформен вид привлича от далече. Това важи и за двата пола. Естествено, за да бъде в сила, обаче, нужно е да се положат малко повече усилия във фитнес залата.

Мъжествеността и сигурността се забелязват дори без да познавате човека. Разбира се това е нещото, което една жена търси и желае на първо място. Външния вид и облеклото са като коледни играчки на елхата, без тях тя няма да блести толкова ярко.

Затова добре подбраното облекло и грижата за външният вид винаги ще бъдат нещото, което ще привлича дамите.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Признаци,че той наистина е недоволен във връзката ви.

Андрей Арнаудов срази бременната Емануела.