in

Как се носи пола-панталон?

Когато дизайнерите обявиха отново модата на пола-панталона, у много жени възникнаха резонните въпроси с какво се съчетава новият тренд, на какви обувки подхожда и за каква фигура е подходящ.

Дължината на пола-панталона наистина може да предизвика недоразумение. Към въпросите добавяме и този дали този вид панталон е подходящ за есента и зимата. За всеобщо удивление отговорите на тези въпроси са в полза на голямата любов към пола-панталона. Както се вижда от множеството снимки на улична мода и от официалните хроники, моделът отлично се вписва във всеки гардероб.

В офисите може да се съчетае със строга риза, блуза, блейзер и да е в лаконична кройка, като се допълва от лачени ботуши или боти. Вечер пола-панталонът се превръща в официална дреха, ако към него се добави подходящ копринен топ с тънки презрамки и високи кадифени боти или обувки на тънък ток.

Пола-панталонът е подходящ за всеки стил. Може да се облече с кожено яке с цип и бейзболна шапка, с кецове на висока платформа и пуловер, а за по-консервативните – с кожени ботуши до коленете и копринена блуза или поло. И, което е най-главно, дрехата отива на всякаква фигура. По-пълните жени трябва да се ограничат с модели с висока талия и дължина под коленете – така фигурата се издължава и става по-стройна. Такъв панталон се съчетава много добре с пуловер на едра плетка или свободно падащ на талията топ.

Моделите с апликации и външни джобове, които присъстват в последните дизайнерски колекции, са подходящи само за слаби и високи фигури.

За миньончетата се предлагат варианти с по-тесни крачоли, които се носят с обувки на равна подметка, с боти на среден ток и вталени сака и жилетки.

През лятото панталонът се съчетава добре със сандали – както равни, така и с висок ток, а през есента и зимата – с ботуши, боти и плътни чорапи.

Пола-панталоните за 2017/18 г., са преимуществено в черен цвят, от мека вълна или плътен памук, с цип или без, но с леко завишена талия. Популярни през есента ще са моделите с синьо или червено, придружени от оригинални аксесоари и доза смелост. Не бива да се подминават пола-панталоните от велур, мека кожа и кадифе, които придават допълнителен шик на гардероба. Оригинална алтернатива на вечерната рокля е пола-панталон от коприна с ярък принт на цветя или на геометрични фигури.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Любимата на принц Хари очаква дете

Кое от женската външност действа на всички мъже, без изключение?