in

Как се носи грейка през тази зима

Това се разбира от актуалните съчетания и примерите, взети директно от уличната мода. Грейката си остава особено харесвана дреха, която се носи от всички възрасти и отдавна е излязла от спортната сфера. Предвид студеното време в България, може да се носи поне 3 месеца. Ако сте се изморили от баналните съчетания, ето някои интересни и вече наложили се по света предложения:

Със смъкнати рамене

Ако смъкнем грейката от раменете си, ще придадем небрежен, но и доста шик вид, който се забелязва на улицата. Ако не знаете как да спасите ситуацията, снимайки се в планината или търсите нова идея за снимка за социалните мрежи – ето я и нея. Нужни са само грейка, пуловер и джинси.

С колан

Овърсайзът е за едрите дами, а привлекателността и женственият силует по прежнему се получават с подчертаване на талията. Това става с модел грейка с колан, който е колкото елементарен, толкова и подходящ за общия вид.

Hypersize

За да изключим варианта да заприличаме на копие на човечето на Michelin от рекламата на прочутите гуми и да се преборим с обема, трябва да съчетаем грейката с рокля-трапец или екстравагантна пола с пайети, а също и с големи и забелязващи се обици.

Смесване на червени отенъци

В колекциите за есенно-зимния сезон, червеното не беше просто много, а изключително много като присъствие. Ако монохромният образ на цвета на страстта се оказва доста кардинален за модните решения, можете да се спрете на розово или на бордо.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Новата любима на Димитър Динев с коментар за бившата му Емануела.

10 тайни за отслабване след Нова година