in

Как принц Уилям и Кейт Мидълтън ще нарекат третото си дете

В края на април, Уилям и Кейт ще станат родители за трети път. Както и преди раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот, букмейкърите вече приемат залози за възможното име на новия наследник или наследница. По данни от Newshub, тъй като кралското семейство често използва едни и същи имена по веднъж във всяко поколение, най-възможни са имената Алиса и Мери. Ако е момче, най-вероятно е то да бъде наречено Албърт или Артур. Както твърди британската медия Metro, принцът и съпругата му могат да нарекат бебето Виктория, ако е момиче.

Всъщност, пълното име на сина на Уилям и Кейт звучи като: Джордж Александър Луи. Първото си име получава в чест на крал Джордж VI – баща на кралица Елизабет II. Александър е мъжката версия на второто име на кралицата – Елизабет Александра Мария. Името Луи е в чест на Луис Маунтбетен – чичо на принц Филип.

Дъщеря си, принц Уилям и Кейт Мидълтън са нарекли Шарлот Елизабет Даяна. Името Шарлот е в чест на дядото – принц Чарлз. Второто име е в чест на кралицата, а третото – в памет на принцеса Даяна.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как се спира хълцане?

Прави ли грешка Венета Райкова като се развежда с Тихомир.