in

Как да сте модерни, докато спортувате

Който се занимава със спорт постоянно – както в зала, така и на улицата, знае много добре, че качественият и стилен спортен костюм действително е необходим. Това, че е направен от съвременна дишаща материя, вече не е достатъчно. Освен на определени технически характеристики, спортните дрехи трябва да отговарят и на последния тренд. С какви дрехи трябва да тренират жените през 2018?

За йога

Залите за йога ще са пълни през пролетта с момичета с меки спортни костюми от тънки тъкани и стреч-материи в пастелни тонове. Светло розови топове с връзки, спортни сутиени с ниска поддръжка, удобни бодита, широки панталони и меки потници с ликра ще са фаворити през предстоящия сезон. Дрехите за йога трябва да са такива, че да дават максимален външен и вътрешен комфорт.

За зала

Стилните дамски облекла за фитнес и други занимания в зала като аеробика, зумба и т.н. се отличават с ултрафункционалност и минималистични цветове. Черно, сиво, сребрист металик и графични геометрични принтове са на мода през 2018. Тениските в права кройка все по-често се изместват от развлечени топове с кръстосани презрамки, а панталоните са подобни на тези за джогинг. Всичко това е изработено от дишащи материи и осигурява максимален комфорт при кардио и силови тренировки.

За джогинг

И тези облекла вече не са в ярки цветове. Преобладават черното, бялото, сивото и сребристото. Изработени са според най-новите тенденции – със стегнати, прибрани джобове, мрежести елементи на гърба и под мишниците, с изкусно скрити ципове и миниатюрни външни джобове за телефон. Най-популярните панталони за сезона са с права кройка и външни кантове.

За спининг

Най-стилните дамски костюми за спорт са предназначени за спининг. В предлаганите от производителите колекции веднага се забелязват геометричните принтове и ефектните съчетания от цветове. Най-важното за този тип дрехи е надеждната поддръжка на тялото по време на тренировка под вода. Топовете и клиновете осигуряват максимален комфорт и абсолютен контрол над движенията.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Признаците, че тази връзка не те прави щастлива

Профилактика срещу инвалидност – обикновени домакински дейности