in

Как да станеш интересна на мъжа си?

Всяка жена си е задавала подобен въпрос и е усещала, че мъжът ѝ губи интерес към общуването с нея. За какво да разговаряме така, че на него да не му е скучно и да не предпочете приятелите си или телевизора? Оказва се, че не е толкова сложно да се предизвика мъжкия интерес. Първото, което ще го привлече и ще го държи до вас е вашата любов към живота, умението да получавате радост и удоволствие и да споделяте позитивни чувства и емоции. Проблемните и страдащите хора отблъскват, с тях е тежко да се общува. Желанието да се помогне и да се променят възгледите за живота и трудностите могат да възникнат у един психолог, но не и у обикновения мъж и то на първа среща. Затова трябва да се отучим от потребителското отношение към емоциите и радостите, да се научим да създаваме самостоятелно позитивно емоционално състояние. Има огромно количество прости и много ефикасни инструменти като благодарността, работата с фокусиране на вниманието или с езика на тялото. Добре се посреща и гарантира добри резултати наличието на незатормозен ум и готовността към ново мислене. След като сме се настроили позитивно, трябва да обърнем внимание и на съдържанието на общуването. Академичните знания не винаги са подходящи за оживен разговор, освен, ако не разговаряме с човек, който е също така погълнат от темата. От друга страна, леката, сбитата и интересно поднесената информация, представена във вид на занимателни факти от света на науката, географията, психологията, пътешествията и бизнеса, ще ви помогне да създадете интересен диалог и да заинтригувате събеседника. Такава информация може лесно да бъде получена от списанията или сайтовете. Можете преднамерено да записвате интересни факти и да ги заучавате, въпреки, че те така достъпно са написани, че сами се набиват в паметта. Любопитството и жаждата за нови знания ще изиграят важна роля в това дали е интересно да се общува с вас.

Как не трябва да общувате с мъж? За какво не трябва да му говорите и кога му става скучно и безинтересно?

1. Когато прекалено много се оплаквате и описвате живота си в сиви и дори в черни краски.

2. Когато разговаряте с мъжа като със своя приятелка, обсъждайки специфични женски теми. Използвайте неутрални теми, които са любопитни и за жени, и за мъже.

3. Разказвате за свои болести и неуспехи.

4. Обсъждате бившите си гаджета и особено недостатъците им. Правите сравнения.

5. Споделяте повърхностна информация от социалните мрежи и от живота на известните – кой се е развел, коя е родила или е забременяла.

6. Опитвате да се превърнете в психоаналитик за събеседника си, изтъквате факти и знания от света на психологията.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Елизабет II официално одобри брака на принц Хари с Меган Маркъл

Какви опасности крие дамската ни чанта?