in

Как да си направим домашен бургер

Необходими продукти:

6 бургер питки
600 г кайма
1/2 глава лук
1 ч. л. сол
1 с. л. сушен магданоз
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. кимион
1/2 ч. л. червен пипер
1/4 ч. л. чили
1 с. л. сос „Уорчестър“

За гарниране:

4 с.л. майонеза
8 слайса сирене чедър
2 кисели краставички
4 резена домат
8 колелца червен лук

Начин на приготвяне:

Нарежете половин глава лук на ситно. Смесете я с каймата, подправките и соса.

Оформете с помощта на ринг. Намазнете бургерите от едната страна и печете в сух тиган. Когато хванат загар, обърнете и поставете по 2 парчета чедър върху всяко кюфтенце.

Разполовете питките и ги запечете леко в грил тиган.

Поднесете в комбинация с майонеза, кисели краставички, маруля, домат и червен лук.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Защо и как да си направим захарна кола маска у дома (шугаринг)

Салата от авокадо и папая