in

Как да се подготвите за празничната вечеря?

Дългоочакваната празнична вечеря е много важна за нас, за това и трябва да се подготвим подобаващо. Хубаво е, приготвяйки ястията,  също да помислите за украса на тях. Така трапезата ви ще бъде по богата. Специално за тази вечер първо трябва да имаме на масата само постни ястия.

Хубаво е масата да бъде отрупана, за да бъде много плодовита идната година.

На нея трябва да присъстват салата, десерт и питка омесена от домакинята като не забравяйте да сложите и каничка с червено вино. Изберете подходяща покривка за празника, а именно с Коледни орнаменти: снежинки, звезди, в червено и бяло. След това наредете чиниите, които също отговарят на повода или може да предпочитате нещо семпло и изчистеното от декорации, това също е по ваш вкус. Поставете чаши, които да включват алкохолна, чаша за вода, вино и шампанско. От страни на всяка чиния се слагат вилица в ляво, нож в дясно и десертна лъжичка над чинията. Това са задължителни прибори, които трябва да присъстват на трапезата.

Декорацията е лично по ваш избор и вкус.

С какво можем да украсим масата на Бъдни вечер, така,че да ни придаде още по-топъл и светъл празник. В днешно време има изумително голямо разнообразие от различна украса, а пък ако обичате да си правите сами, още по-добре. Изберете подходящи салфетки, например една с Дядо Коледа, а другата едноцветна и измислете начин, по който да ги сложите като украса към всяка чиния и прибор. По средата на масата можете да поставите добре украсен Коледен свещник, който да запалите, когато се събере цялото семейство. Около свещника можете да наредите елхови клонки или гирлянди, които да допълнят красивата трапеза.

Тази прекрасна обстановка и украса, която сами направите ще ви донесе уют, прекрасна вечер и положителни емоции и усмивки с любимите хора.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Всички подробности за бременната Ева Лонгория

Емилия се завърна отново при мъжа си.