in

Как да сбъднете желанията си

Сбъднатите желания и най-смелите планове са особено актуална тема в навечерието на Нова година. Някои дават обещание да променят себе си или начина си на живот, да постигнат нови резултати в една или друга сфера или да спрат цигарите. Разбира се, това винаги е съпроводено от странни ритуали като изяждане на определен брой зърна от грозде или изгаряне на листчето с написаното желание. Няма нищо лошо в страничните процедури, още повече, че те са толкова мили и по детски очарователни. Предлагаме ви техника за сбъдване на желания, която се състои от няколко пункта, изисква лично старание и е формулирана от психолози:

Пункт 1

На пръв поглед е изключително елементарен, но именно тук възникват първите проблеми. Трябва пределно ясно да формулирате своето желание, като обърнете внимание на това какви усещания и образи се раждат в главата ви, когато изговаряте желанието си на глас. Всичко трябва да е намислено в сегашно време, в ясен положителен план, без думички „не“ в него. Много често желанията се формулират шаблонно и не предизвикват позитивни чувства.

Пункт 2

Подберете тези картини, които ще създават у вас усещане, че желанието вече се е сбъднало. Полезно е да си зададете въпроса: „Как бих се чувствала, ако мечтата ми стане реалност?“ Възможно е това да доведе до корекция във формулировката на желанието и това е правилно. Образите и картините трябва да подкрепят и да усилват чувството на реалност на желанието.

Пункт 3

Вкарайте в телефона си картинките, които вече избрахте и се старайте да ги гледате по няколко пъти на ден – особено сутрин и вечер. Така се генерира и усилва положителното чувство. Паралелно с това можете да повтаряте формулировката на желанието на глас, но го правете с чувство, а не автоматично. Вашите чувства са гориво за изпълняване на желанието.

Пункт 4

Задължително изговаряйте желанието си по няколко пъти на ден. Желателно е да го правите, когато сте отпуснати във ваната, в леглото или на дивана. Спокойствието на тялото и ума са също толкова важни, колкото и вашите усещания.

Пункт 5

Правете всичко до тук ежедневно, в продължение на месец и след това пуснете желанието си. Просто започнете да работите по други мечти и проекти или заемете ума си с нещо по-важно.

Обикновено желанието се сбъдва неочаквано: срещате точния човек или попадате в ситуация, която води право към целта. Когато реализирате една мечта с тази техника, ще ви се прииска да го направите още веднъж и още, и още, създавайки за себе си нови възможности. Разбира се, някои мечти ще се сбъдват много бързо, а за други ще е необходимо повече време. Във всеки случай, ще сте сигурни, че всичко се случва в най-правилния за вас момент.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Война срещу „Шушана“.

Какво получаваме от жълтите плодове и зеленчуци