in

Как да разбереш дали той си заслужава?

Как да разберете, дали човека, с когото излизате, си заслужава времето и вниманието, а не е поредния, който иска да получи само забавление без нищо сериозно?  Той трябва да цени времето ви, за да докаже, че не го губи. Това не означава, че можете да контролирате колко го е грижа, но със сигурност можете да вземете в предвид знаците които ви изпраща, за да прецените как да продължите отношенията си. Човек, който оценява времето ви, ще ви уведоми защо не ви се е обадил, когато сте имали уговорка.  Няма да ви се налага да се притеснявате, че е с някой друг, защото и двамата ще сте направили границите си ясни и ще сте доказали, че се уважавате един друг. Ето кои са другите знаци, че си заслужава да продължите да излизате с него.

 

Той винаги казва истината

Когато човекът, с когото излизате, си заслужава, той никога няма да направи нещо, с което да  се почувствате несигурни или подозрителни относно намеренията му. Той ще бъде напълно откровен с вас от самото начало и винаги ще държи на думата си. Естествено, за него действията ще говорят много повече от думите, но пък двете ще бъдат в пълна хармония. Ако се чувствате напрегнати, чудите се какво се случва или  на къде отиват отношенията ви, значи нещо не е наред и трябва да бъдете нащрек.

 

Той винаги спазва обещанията си

Казва, че ще се обади утре, а го прави след седмица? Значи няма място в живота ви. Ако мъжа с когото се срещате наистина си заслужава, той ще спазва всичките си обещания. Сериозните мъже знаят колко е важно да държат на думата си и никога не си позволяват да не го правят. За тях това е недостойно и несериозно. Затова, ако той винаги се обажда, когато е казал и спазва всички свои обещания, честито – намерили сте сериозен мъж.

 

Той е откровен относно желанията си

Всеки човек има своите собствени желания и нужди. Особено щом стане въпрос за отношения с друг човек, много малко хора не знаят какво точно искат. Всъщност, тези, които ви губят времето, ще направят всичко възможно да избягат от подобни разговори. Ако човека срещу вас е сериозен,  той ще държи да ви запознае с желанията и намеренията си относно отношенията ви. Така ще разберете, че си имате работа с отговорен мъж, който не иска да заблуждава жената с която излиза, а уважава правото и да е информирана за отношенията.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Неразделните Росен Плевналиев и Деси Банова вдигат сватба.

Невероятни замръзнали водопади