in

Как да използваме правилно сухия шампоан

Всеизвестно е – косата не бива да се мие всеки ден. За дамите, които трудно спазват това правило и които държат прическата им да бъде винаги безупречна, съществува продукт, наречен сух шампоан. Идеален избор за “S.O.S – бързо, искам да съм красива!”

За кого е предназначен сухият шампоан?

Принципно сухият шампоан може да се използва от всички и за всеки тип коса, но няма да ви лъжем, че най-честите потребители на този козметичен продукт са дамите, чиято коса има склонност към бързо омазняване или е твърде тънка. Сухият шампоан не само почиства, но и придава плътност на косата, което е красив 2 в 1 ефект, от който малко дами биха се оплакали.

Как се нанася сухият шампоан?

Идеалният метод за нанасяне на този магически продукт е да вапоризирате на нивото на корените – на 5 см от скалпа, като разделяте косата на кичури. Същевременно е хубаво да масажирате с пръсти главата. След като нанесете равномерно продукта, изчакайте да подейства няколко минути, преди да разрешите добре косата.

Може ли сухият шампоан да замести класическия (течния) козметичен продукт?

В никакъв случай! Сухият шампоан никога няма да може да измести течния, които прави такава хубава пяна под душа. Колкото и да е еволюирала съвременната формула на сухия продукт, той е предназначен за форс мажорни ситуации когато нямаме друг избор, освен да използваме него (рано сутрин, когато закъсняваме за работа или ако пътуваме, или в най-лошия случай сме болни).

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да си направим маринована херинга

Мръсните секс тайни на мъжете, за които е по-добре да не знаеш!