in

Как да изглеждаме стилно в дъжда

С какво да съчетаем дъждобрана, чадъра, ботушите и другите части от гардероба през междинния сезон? Новите тенденции не винаги се вписват в условията на есенното време. Много често трябва да правим избор в полза на комфорта и практичността, а не на модата. Въпреки това, има начин да сме модерни. Вижте как:

Връхна дреха

Една от главните тенденции за есента и зимата на 2017 е винилът. Да носим връхни дрехи от този материал в настоящия сезон съветват Saint Laurent, Chloe и Lanvin. Несъмненото удобство на тренда е защитата от вода. Връхната дреха от винил или изкуствена кожа е отлична алтернатива на шлиферите и мантата в дъждовните дни.

Дъждобран

Най-популярният вариант е дъждобранът от прозрачен найлон, който е предпочитан за концерти, мачове и други събития на открито. Обикновено не се вписва в модните съвети, но тази есен дизайнерите съумяха да го адаптират към общите тенденции в модата, да го направят от друг материал, който не пропуска вода и да го утвърдят като акцент в облеклото. Абсолютен фаворит в street sryle е дъждобранът на Vetements с фирмено лого на гърба и на гърдите.

Чадър

Повечето хора се отнасят към чадъра като към банална необходимост, но не бива да се отхвърля възможността, чадърът да стане акцент в общия аутфит. Яркият чадър е рискован аксесоар. Той трябва да е такъв, че да се съчетава и да допълва облеклото, а да не отвлича вниманието.

Обувки

Изборът на обувки е много важен във време, когато излизаме от лятото и ни очакват няколко студени месеца. Ако изберем правилните боти и ботуши можем да сме сухи в локвите и модерни в същото време. Най-подходящи за дъжд са виниловите кларкове като при Saint Laurent. Алтернатива са кожените ботуши или всесезонните гумени ботуши.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

8 полезни свойства на желатина

Защо бронхиалната астма е толкова опасна и трудна за лекуване?