in

Как да декорираш къщата си за Хелоуин

Хелоуин  е празник, на който се радват и малки и големи. На този ден артистичните личности могат да се развихрят и да превърнат не само себе си, но и домовете си в истинско „зловещо” място, дом на духове, паяжини и мистерии. Ето няколко идеи за Хелоуин декорация, които да изпробвате тази година:

 

Черни аксесоари

Боядисайте със спрей-боя всичко в дома си черно за тъмно, зловещо излъчване. Просто се уверете, че нямате нищо против постоянната промяна! Можете да започнете малки неща като  листа и вази, и да продължите както прецените след като видите ефекта

Покрийте мебелите с чаршафи

Когато никой не е живял в къща от години, собствениците често хвърлят чаршафи върху мебелите си, за да предпазят парчетата от слънцето и прахта. Можете да направите същото и вашите гости ще бъдат напълно изумени. Бонус – предпазва вашите мебели от инциденти по време на Хелоуин партитата.

Използвайте много свещи

Изключете всички светлини и запълнете дома си с тонове високи, тънки свещи. Сенките, които мътната светлина ще хвърля, разкриват страховита атмосфера.

Позиционирайте бюстове навсякъде

Всяка класическа обитавана от духове къща има издигащи се статуи, които се извисяват в нищо неподозиращи ъгли. Вместо да вмъквате масивна статуя във вашата къща, използвайте бюстове за същия ефект.

Сложете клони на масата вместо букет

Ще бъдете приятно изненадани от това, как изглеждат шикозните дълги, мъртви клони, които се оформят на маса или се поставят във ваза. Те дават духовен вид, като добавят интересен акцент към почти всяка повърхност.

Добавете врани към декорирането

Гарваните  са официалните птици на обитаваните от духове къщи. Какво е по-добре от гарваните? Притежават ужасяващи, червени очи, и висят над стаята ви, наблюдавайки ви зловещо.

Разпръснете мъх навсякъде

Ето ясна идея за дизайн – поръсете изсушен испански мъх върху мебелите си, за да изглеждат така, сякаш никой не е бил наоколо с векове. Можете да си купите чанти с мъх от занаятчийските магазини.

Костите винаги са добра идея

Когато имате съмнения, добавете някои мистериозни кости към декора.

Направете антична стенна галерия в хола си

Използвайте антични портрети или картини и ги поставете в рамки. Закачете на стената новата си галерията и оставете вашите гости да разберат дали тези стари снимки са на предишни собственици и дали са обладани от духове.

Поставете паяжини навсякъде

Паяжините са абсолютно необходими в случая.

Поканете смъртта

Ако една къща е обитавана от духове, това означава, че в дома ви е имало смърт. Един изкуствен гроб ще бъде идеалното допълнение.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да си починеш от връзката си без да се разделяте

Роналдо и Джорджина на церемонията на FIFA в Лондон