in

Как да го накараш да се влюби в теб като просто обичаш себе си повече

Искрата в отношенията ви започва да угасва и нямате представа защо. Уморихте ги с любов и обич и партньорът ви е отдалечен? Ужасени, че може да загубят интерес, продължавате да изливате повече енергия в отношенията, надявайки се, че те ще върнат фойерверките помежду ви. Това е напълно естествена реакция, но за съжаление често е началото на края. Можете в крайна сметка да ги изтласкате още по-далеч, или по-лошо: да ги научите, че е добре да ви приемат за даденост.

Партньорът ви най-вероятно се отдалечава, защото връзката е променила човека, когото бяхте, когато той се е влюбил във вас: лицето, което сте били преди да се съберете вече го няма. Вашата перспектива за света, хобитата и интересите, които имате, твоят път, страстите – всичко което го е привлякло към вас като молец към пламък. Вероятно сте оставили тези неща на заден план в името на тази връзка.  И това разваля искрата, която прави отношенията ви интересни на първо място. Затова, ако искате да запазите връзката си, не се фокусирайте върху партньора си, а върху човека който бяхте, преди да го срещнете.

Вероятно мислите, че това изглежда по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но не се притеснявайте! Имаме няколко съвета, които ще ви помогнат да попаднете на правилната пътека, за да върнете себе си. Така, не само ще даде приоритет на вашите нужди, преди всякакви взаимоотношения, ще запалите отново искрата помежду си, но също така ще ви помогне да ръководите много по-задоволителен живот от тук нататък.

 

  1. Отнасяйте се със себе си по начина по който искате да се отнасят с вас

Цялото ви внимание, което искате вашият партньор да ви даде? Дайте го сами на себе си. Вместо да чакате партньора си да ви осигури уважението и обожанието, които заслужавате, се заредете сами с него. Ако давате цялата си енергия на партньора си, без дори той да я е поискал, много скоро ще се изтощите и отпуснете.  И ако вашият партньор вижда колко лесно можете да забравите себе си, той ще бъде готов да ви забрави също.

Ако искате партньорът ви да мисли, че сте най-великият човек някога, трябва да се отнасяте към себе си като към най-великия човек. Фокусирайте се върху целите, проектите и мечтите си. Спомнете си колко са специални! Никой не разбира нуждите ви по-добре от вас, затова зависи от вас да ги дефинирате за света. Вашият партньор се научава как да се грижи за вас въз основа на начина, по който се грижите за себе си. Поглезете се като най-голямото съкровище на земята и няма съмнение, че партньорът ви ще бъде вдъхновен да докаже, че е достоен за вниманието ви.

 

  1. Не насърчавайте лошото поведение

 

Ако той се държи един ден добре, а на следващия студено, и вие позволите това, тръгвате по един порочен път, който няма да доведе до нищо хубаво. Ясно покажете, че той не може да се държи така с вас ,в противен случай рискувате да бъдете приемани за даденост и нещастни. Проблемът тук е, че той мисли, че  може да ви има когато пожелае. Не го позволявайте!

Награждавайте ги когато ви обграждат с внимание и се отдръпвайте от тях, когато правят точно обратното. Вашият партньор ще се държи толкова зле, колкото знае, че ще му позволите, затова застанете на земята и спазвайте правилата си.

 

  1. Не го правете приоритет

Наложително е Вашият партньор да знае, че вашето време е ценно. Имате натоварен график, към който да се придържате, без значение какво се случва с околния свят. Ако те ви се обадят, докато сте с приятелите си, кажете им, че ще се чуете по-късно. Ако ви помолят да излезете в последния момент, кажете им, че сте заети в момента, но сте освободени след 7 часа във вторник. Планове с тях се правят в движение? Тогава те не са истински планове. Нямате време да се справяте с тяхната двусмисленост! Те ще видят, че не е толкова лесно да ви хванат, както си мислят, така че ще работят много повече, за да се случи. Времето с вас  е специално и трябва да се спечели. Никога не забравяйте това.

 

  1. Независимостта е секси

Когато партньорът ви започне да усеща, че общото ви щастие зависи от него, връзката ще се почувства като жертва на неговата свобода, а не като равноправно партньорство. Ако вашите мисли, чувства и настроения се влияят пряко от него, той много скоро ще се почувства притиснат и задушен.  Искате да бъдете по-добра половинка, а не майка им? Ето защо трябва да им покажете, че не е нужно да сте с тях, за да сте щастливи. Връзката ви е желание, не необходимост.

Знаете  ли каква е независимостта от отношенията? Вероятно сте някъде там, очаровайки всички, които срещате. Имате собствена вселена, която постоянно се развива. Имате опции. Вие се не нуждаете. Няма нищо по-секси от мисълта, че партньорът се развива, влияе на света и го прави едно по-добро място.  Това ви прави интересни и той ще  почувства щастлив, че е в живота ви. Вместо да се превърнете в  скучна рутина, тя връща тръпката!

 

  1. Научете се да обичате да бъдете сами

Ключът към отношенията, които наистина си заслужават, е да обичате да прекарвате време със себе си. Не се притеснявайте от мисълта, че трябва да прекарате време сам. Всъщност, с нетърпение очаквайте това! Тъй като вие сте най-великият човек на света, кой не би се радвал на  качествено време  прекарано с вас?

Ако можете да овладеете изкуството да обичате времето за себе си, няма дори да се притеснявате за запазването на интереса на партньора си. Вашата сърцевина на любовта към себе си ще ви просветли като ирисцентен скъпоценен камък и ще бъде невъзможно вашият партньор да ви забрави. Също така, всичко останало споменато в тази статия? Това ще стане ваша втора природа.

Не забравяйте, че почитането на себе си не е егоистично действие. Това не е изолиране на себе си от вашия партньор и пренебрегване на неговите нужди. Става въпрос за грижата за себе си и за нейната защита, така че да можете да достигнете до пълния си потенциал като партньор, което автоматично ще донесе най-доброто от партньора ви.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Асистентката на Доналд Тръмп затъмни Мелания

Енджи Касабие бе нападната от Джулиана Гани.