in

Какво прави една жена привлекателна според мъжете?

Ако има нещо по-субективно от красотата, то това е сексът. Нещото, което един човек намира за секси, за друг е просто обикновено. Това важи с пълна сила за мъжете и това, което те намират за привлекателно в една жена.

Оказва се, че това, което мъжете наистина намират за привлекателно, няма нищо общо с представите, които обществото е изградило. Има много тясна вързка между привлекателността и финансовата стабилност.  Това е така, защото всичко – от хубавите дрехи до здравето, изисква пари и този, който ги притежава, автоматично се изкачва нагоре по стълбата на привлекателността. Именно тези хора имат вътрешен блясък, който привлича останалите.

Сексапилът, от своя страна, наистина е субективен. И отвъд красивите дрехи, грима и високите обувки, които крещят „Секс”, има някои неща, които правят жените много секси, без дори да имат това за цел. Ето кои са те, споделено от мъжете.  И запомни, ако твоят мъж не те намира за секси заради тези качеества, значи не е твоят мъж. 

Начинът, по който вървиш

Тук не става въпрос за секси въртене на дупето и бедрата. Всичко тук се отнася до енергията, която излъчваш, когато влезеш в стаята. Тази позитивна вибрация, която незабавно привлича погледите към теб, а дори някой да не те вижда, то със  сигурност усеща присъствието и енергията ти.

 

Начинът, по който го гледаш и разбираш

Хората постоянно гледат и съдят други хора. Но всичко това се случва на много повърхностно ниво. Именно затова, една жена, която успява да погледне  един мъж и да види в  душата му. Без да го съди и да го укорява. Просто да види същността му.

 

Увереността, която имаш  в нещата, които правиш

Една жена, която уверено и със страст върши всичко, с което се захване, е магнит за мъжете. Именно увереността й показва, че е силна и способна да се справя с всичко, което живота й поднесе. Страстта й е достатъчна, за да покори света, а това е едно от най-секси качествата за една жена.

 

Как винаги намираш време да помогнеш на близките си

Една жена, която е загрижена за близките си и би направила всичко за тях е много секси за един мъж. Така тя му показва, че може да пренасочи тази грижа и внимателност към него и е подходяща да бъде майка на децата му.

Колко страстно живееш живота си

Има два начина да живееш живота си, сякаш не съществуват чудеса или сякаш всяко нещо е чудо – Алберт Айнщайн.  Една жена, която живее сякаш всяко  нещо е чудо, заразява околните с ентусиазма, позитивизма и желанието си за живот. Това кара мъжете да се навъртат около нея в желанието си да получат от нейната енергия и страст.

 

Как го караш да се превръща в по-добър човек

Едно от най-сексапилните качества на една жена е умението да подобрява нещата около себе си. Тя не мрънка и не натяква. Нейната позитивност и добронамереност кара един мъж да поиска да бъде по-добър човек, да направи повече от живота си. А подкрепата й и вярата, че това наистина ще се случи, я правят много секси.

 

Начинът, по който слушаш

Една жена е секси, защото умее да слуша. Но не просто да бъде слушател, а наистина да обръща внимание на чутото, да го запомня и да се опита да помогне. В днешно време голяма част от хората слушат,  просто докато дойде време те самите да кажат това, което искат. Да бъдеш човек, който слуша с интерес и желание е рядкост и именно затова е много секси.

 

Начинът, по който споделяш

Когато една жена е наистина секси, тя не споделя, за да получи нещо в замяна. Тя споделя, безрезервно. Споделя с желание. Споделя, заради компанията. Тя споделя живота си, без да очаква признание, без да чувства дълг.

Начинът, по който обичаш

Когато една жена е наистина секси, това си личи по начина, по който обича. Тя го прави искрено и непринудено. Без да изисква обич в замяна. Тя обича един мъж, заради чувствата и емоциите, които изпитва с него. Защото знае, че той си заслужава и вярва в него. Именно тази нейна обич я прави изключително привлекателна и кара всички наоколо да искат да бъдат с нея. Ето това е наистина секси.

 

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Десислава потвърди: Бременна съм

Балеажът: най-горещият тренд в боядисването за сезона