in

Какво да обличаме за офиса през тази пролет?

Уверени дори и в рамките на строгия дрес-код – така трябва да изглеждаме, когато отиваме на работа. В офиса също можем да демонстрираме последните модни тенденции. Оказва се, че това може да стане само с 5 нови неща в гардероба. Вижте кои са те!

Карирано сако

Стилът power women е немислим без сако в най-добрите традиции от 80-те години на миналия век – двуредно, с обемни рамене, с удължени ръкави и непременно на каре. За да доразвиете темата, носете сакото с белоснежна риза и ще изглеждате изключително свежо.

Пола-миди

Комфортът и удобството напоследък излизат на преден план в дизайнерските решения. И, макар че моделиерите смятат, че панталоните са истинското офис-облекло, в пролетните колекции е пълно с поли, дълги до под коляното.

Остри обувки

Тези обувки винаги са били любими за модните критици, а красотата, удобството и универсалността им са известни на всички жени. Не виждаме повече причини за спешна покупка на чифт островърхи обувки в черен или бял цвят, а може и в съчетание, което е идеално за офиса.

Раирана риза

Най-класическата дреха за новия сезон се оказва ризата на райе, защото може да се съчетава с много неща – от пола на каре, до поло под ризата. И все пак, провокирайте със съчетанието само, ако сте абсолютно уверени в това, какво впечатление ще направи.

Обемна чанта

Новата обемна чанта е наречена още „седло“. Тя може да побере абсолютно цялата вселена на работещата жена и в същото време да изглежда добре. В нея може да сложите документи, таблет и други предмети от първа необходимост. Изберете чанта в свеж пролетен цвят.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как се отслабва с 16-часово гладуване

5 продукта, които трябва да яде всяка жена