in

Какво да купим на разпродажба?

Когато разпродажбите достигнат до 70%, мозъкът има свойството да се отключва и започваме да мислим нерационално. Защо да купуваме златиста рокля, която ще облечем веднъж в годината? Или пола с волани, която ще излезе от мода през следващия сезон? Вижте един практичен списък на дрехи и аксесоари, които ще ви послужат повече от една година и, на които си струва да обърнете внимание.

Боти

Имаме предвид практичните и красиви обувки, които са неподвластни на времето и модните тенденции: моделът „Челси“, кубинките и ботите с широк и устойчив нисък ток. Тези модели са актуални вече от много есени и зими, съчетават се с всичко и позволяват носене по цял ден.

Кожено яке

Якето от качествена кожа е константа за всички времена. Ако преди разпродажбата е било на плашеща окото цена, то с отстъпка от 70% сънят може да стане реалност. Побързайте, защото класическите модели се продават най-бързо.

Палто

Топлите дрехи могат още да се поносят през тази зима, а защо не и през пролетта. Струва си да разгледате палтата в есенно-зимните колекции, които вече се разпродават. Идеалният вариант трябва да отговаря на следните изисквания: да топли, да се съчетава с много дрехи и да е комфортно като домашен халат. Двуредно, със средна или макси дължина, с мъжка кройка или като халат с колан – изберете сами. Ще носите това палто няколко сезона.

Сако

5100015050498

 

Сакото е подходящо както за зимата, така и за пролетта и есента. Красивото сако спасява положението винаги, когато бързаме, защото можем да го сложим на пола, рокля, панталон или дънки.

Рокля

Както и в случая с широкия панталон, роклята се облича за 5 минути преди излизане и с нея можеш да получаваш комплименти през целия ден. Главното правило при разпродажбата на рокли е да не се хвърляте веднага върху ярките цветове, принтове и камъчета. Логичното тук е да изберете модел в спокоен цвят, който се съчетава с всякакви обувки.

Спортни стоки

Нищо няма да ви мотивира да поспортувате повече от наличието на нова спортна дрешка или обувки. Изключително приятно е пазаруването на половин цена на маркови спортни стоки.

Чанта

Затворете си очите за сезонните трендове и инвестирайте в качествена чанта, която ще ви служи дълго. Изберете обемна ежедневна чанта или класически модел с цип.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Кръв от носа? Какво трябва да знаем?

Защо учените съветват да спим голи?