in

Какви са хитовите бански за 2018

Главните трендове на плажната мода за предстоящото лято подчертават извивките на тялото, имат архитектурни силуети с дълбоки деколтета, модерни принтове и не скриват нито едно достойнство на женската фигура.

Закопчаване отпред

Karla Colletto, Lisa Marie Fernandez, H&M, Stella McCartney

Цял бански, пристягащ се с панделка като корсет, бански с цип, с връзки, шнурчета и всякакви други предни закопчавания ще са актуалните акценти на плажа. От тази тенденция няма да останат назад и банските от две части. Връзките може да се носят не до край пристегнати, а циповете леко разкопчани, за да се оформи още по-добре линията на деколтето.

На ивици

Diane Von Furstenberg, Rye, Solid and Striped, Stella McCartney

Ярките ивици са сред най-модния акцент в банските костюми за 2018. Ивиците не са класически прави, а футуристични, по диагонал, преливащи в разноцветни окраски и допълнени с художествени акценти. Има модели бикини и монокини. Може горната част да е с ивици в един цвят, а долната да е контрастна. Към плажните облекла на ивици заслужено се добавят и пареото, леките халати и ленените ризи, които изглеждат много ефектно върху банските.

На точки

Caroline Constans, Dolce&Gabbana, Lisa Marie Fernandez, Norma Kamali

Още един много популярен принт сред новите модерни бански, ще са точките – малки, големи и средни. Най-разпространените варианти се оказват монохромните – предимно тъмно сини или червени.

На едно рамо

Eres, Fendi, Marysia, Zimmermann

Оригиналният и крайно популярен силует през този сезон са целите бански и комплектите от две части, които са с едно рамо. По принцип, едното рамо е украсено с волани, къдри, принтове и дори копчета. Целите бански с едно рамо са предимно едноцветни или с минимален принт.

С банани

Aliexpress, Adriana Degreas, Bimba y Lila, Ganni

Ако актуалният принт в банските за миналата година бяха зелените палми и сочните ананаси, предстоящото лято ще мине като сезон на бананите. Банановият принт украсява не само разнообразни бански костюми, но също така и плажните аксесоари. При това, бананите се изобразяват в два варианта – презрели с черни петна или зелени неузрели.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Какво става с организма ни по време на скандал?

Как се спира хълцане?