in

Какви са странностите на звездите?

Ако имате някаква странност, за която се срамувате да си признаете, можете да се успокоите – и най-големите звезди правят неща, които са на границата с психичното здраве.

Памела Андерсън

Парадоксално е, но звездата от „Спасители на плажа“ и секс-символ от 90-те, която лесно се съблича пред камера, всъщност се ужасява от отражението си в огледалото. Страхът на Памела е толкова голям, че гледа встрани, когато минава покрай огледала и никога не гледа филмите и предаванията със свое участие.

Хелън Мирън

Холивудската знаменитост не понася телефони. Тя никога не отговаря на телефонни повиквания и изобщо се стреми да ги държи по-далеч от себе си.

Синди Кроуфорд

Оказва се, че още в младостта си, супер-моделът Синди Крауфорд е започнала да си води дневник. Тя описва своя живот в паралелна реалност в лицето на принцеса и някакъв си принц Зафари. Мнозина считали, че това изглежда много реалистично и манекенката води двоен живот. По някое време, звездата решила да изостави това свое увлечение и продала дневника си на търг за много пари. Към настоящия момент Синди се бои от журналистически въпроси по тази тема.

Камерън Диас

Актрисата толкова силно се бои да докосва дръжки на врати, че е наела специален човек да прави това, вместо нея. Камерън старателно дезинфекцира всички мебели и предмети, до които се докосва, в това число и дръжките на вратите, за да сведе до минимум възможността от някаква зараза. Разбира се, почистването е в ръцете на наета помощница.

Матю Макконахи

Матю може да е конкуренция на Камерън Диас с фобията си към въртящи се врати. Той става изключително нервен, ако му се налага да ги използва. Той, също така, не понася тунели.

Кайли Миноуг

Както признава в едно интервю, австралийската певица се страхува от закачалки. Оказва се, че я изнервя звука от преместването на закачалките в гардероба.

Анджелина Джоли

Звездата не веднъж е заявявала в интервю, че не харесва актьорската си работа и винаги е мечтала да работи в погребално бюро. Освен това, Анджелина има голяма колекция от ножове.

Меган Фокс

Една от най-красивите актриси на съвременността никога не се докосва до обикновена хартия. Звездата признава, че в ръцете си може да държи само ламинирана хартия.

Джони Деп

Оказва се, че звездата от „Карибски пирати“ не понася клоуни. Джони просто не разбира изрисуваните им усмивки, които изглеждат така, сякаш клоунът всеки момент ще те удари по лицето.

Виктория Бекъм

Съпругата на Дейвид Бекъм се страхува от усмивки. По някое време Виктория разбрала, че тя просто не може да се усмихва, особено пред камера и сега е сложно на лицето ѝ да се види каквато и да е емоция. Между другото, усмивката на Виктория е толкова далече от холивудските стандарти, че можем да я разберем защо предпочита да е със сериозно изражение на лицето.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да пиеш повече вода през деня

Знаете ли, че кодовете в „Матрицата“ всъщност са рецепти за суши?